Hogyan vezeti félre Sátán az egész világot? Jelenések 12:9
Figyelt kérdés
Ez valós veszély? Mire kell figyelnünk? Lehet, hogy valaki azt hiszi, hogy nincs félrevezetve?2010. jan. 11. 17:02
21/40 A kérdező kommentje:
úgy hogy megcáfolja Isten szavát. ha pl Isten azt mondja, hogy bűn a házasság előtti szex, sátán eléri, hogy ez épp fordítva legyen, azaz ez legyen az általános. vagy hogy pl. Isten azt mondja, hogy ne legyünk pénzszeretők. nézz szét a világban. épp az ellenkezője a divat. szerinted miért? (csak hogy én is kérdezzek eggyet)
2010. jan. 11. 18:58
22/40 anonim válasza:
De ez baromság. Mégis hogy érheti ezt el, ha van szabad akaratunk? Mert istennek ott a könyv, amiben elvileg az ő szavai vannak, de mi van a sátánnak? Kapott két fát, mást semmit és gondolom, azok már kirohadtak
23/40 A kérdező kommentje:
igen, azok már ki. de onnanstól kezdve minden az ő akarata szerint alakúlt a földön. meg kell hagyni szép világot alakított ki, legalábbis mérnöki értelemben szépet. "a test kívánsága, a szem kívánsága" egy "könyv" ellen. szerinted az emberek nagy része melyiket választja?
2010. jan. 11. 19:08
24/40 anonim válasza:
És ezek nem voltak a sátán előtt? Máskülönben hogy dugta volna meg ádám évát?
25/40 A kérdező kommentje:
nem voltak. ugyanis ádám és éva, velünk ellentétben, tökéletesek voltak, azaz tudták uralni a tetteiket, és a gondolataikat. a szexuális vágy esetükben nem bűn, hisz házasok voltak. azt hiszem, még ruhájuk sem volt, mégis mindenük megvolt. étel ital szép környezet megfelelő időjárás, örök élet reménysége, betegség nélkül. illetve lehet hogy megvolt, sátánban.
2010. jan. 11. 19:22
26/40 anonim válasza:
saját állításom szerint sem, meg a tied szerint sem vagyok jehovatanúja, mert mint írtam, ti azt hiszitek, hogy igazatok van, én pedig tudom, hogy igazam van, óriási különbség
27/40 A kérdező kommentje:
az tény. óriási.
2010. jan. 11. 19:27
28/40 A kérdező kommentje:
akkor viszont ne titkold, hol lelhetjük meg az igazi utat. oszd meg velünk, hogy életeket menthess!
2010. jan. 11. 19:28
29/40 anonim válasza:
Ha tudták uralni a gondolataikat és tetteiket, meg persze tökéletesek voltak, akkor a sátán sem tudta rávenni őket, hogy egyenek a fáról. Meg persze, ha halhatatlanok voltak és a gyerekeik is azok, akkor előbb utóbb benépesítették volna a paradicsomot.
30/40 anonim válasza:
az egyetlen Egyházban, amit Jézus alapított: a Katolikus Egyházban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!