Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan vezeti félre Sátán az...

Hogyan vezeti félre Sátán az egész világot? Jelenések 12:9

Figyelt kérdés
Ez valós veszély? Mire kell figyelnünk? Lehet, hogy valaki azt hiszi, hogy nincs félrevezetve?
2010. jan. 11. 17:02
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
én nem hiszem, én tudom!
2010. jan. 11. 18:20
 12/40 A kérdező kommentje:
akkor a saját állításod szerint Jehova tanúja vagy.
2010. jan. 11. 18:21
 13/40 anonim ***** válasza:
De akkor isten miért nem pusztítja el a sátánt?
2010. jan. 11. 18:26
 14/40 A kérdező kommentje:
az olvastam azt hiszem a jelenésekben, hogy sátán és démonai tudják, hogy kevés idejük van hátra, ezért dühösek, és ezért követnek el mindent, hogy nagyobb dugivics tituszként (ez nem volt a bibliában ;-) minél több embert megukkal ráncsanak a pusztulásba. szerintem el lesz pusztítva.
2010. jan. 11. 18:30
 15/40 anonim ***** válasza:
És a sátánnak nem egyszerűbb lenne csettinteni egyet, aztán már mind meghaltunk volna? Vagy mire várnak?
2010. jan. 11. 18:32
 16/40 A kérdező kommentje:
elvileg az van, hogy neki az nem jó, ha meghalunk, mert akkor feltámadunk. elvileg neki az a jó, ha életünkben megismerjük Istent, de utánna megtagadjuk, vagy olyan dolgokat cselekszünk, amivel hátat fordítunk neki, pl spiritizmus, házasságtörés, stb. de a legjobb az neki, és arra gyúr már évszázadok óta, hogy az ítéletnapkor minél többen elpusztuljanak, hisz akik akkor, vagyis egy Isteni kinyilatkozás által pusztulnak el, vagyis maga Isten pusztítja el őket, azoknak nincs esélyük feltámadni.
2010. jan. 11. 18:36
 17/40 A kérdező kommentje:
ez a jób könyvében van valahol, jóbot sem ölte meg, hanem arra próbálta rávenni, hogy megtagadja Istent, és ezt mindenkivel eljátsza.
2010. jan. 11. 18:38
 18/40 anonim ***** válasza:
És isten miért nem segít az embereknek,hogy higgyenek?
2010. jan. 11. 18:40
 19/40 A kérdező kommentje:
szerintem segít. ott a biblia. elvileg, vagyis gyakorlatilag az minden nyelven elérhető, és mindenki annyit olvashatja, amennyit akarja. nyílván erőszakkal nem teheti ezt meg. azt megtehette volna, hogy nem ad szabad akaratot, de akkor robotok lennénk, és szerintem jobb az, egy szülőnek, pl, hogyha a gyereke szabad akaratából szereti, és ugrik a nyakába, mintha ezt kényszerből tenné, mert ha nem, kap egy pofont.
2010. jan. 11. 18:45
 20/40 anonim ***** válasza:
Akkor ha van szabad akaratunk, akkor hogy hat ránk a sátán? Mégis mit tud csinálni? Ledönt egy hidat? De akkor ezt istennek nem szabadna engednie.
2010. jan. 11. 18:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!