Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hol járunk a jelenések könyvében?

Hol járunk a jelenések könyvében?

Figyelt kérdés

Csak én érzem úgy, hogy nagyon a "végét járjuk" mint emberiség? Mit gondoltok manapság jeleknek?

(elsősorban keresztények válaszát várom)

2014. aug. 1. 10:38
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

@11:56

De, ez a prófécia már beteljesedett. Még a középkorban azonosították a Pápasággal. Így elmondhatjuk, hogy ennek az értelmezésnek több évszázados tradíciója van.

2014. aug. 24. 21:40
 22/23 anonim ***** válasza:
0%

Itt járunk,„aki szomjazik, jöjjön; aki akarja, vegye az élet vizét ingyen” (Jelenések 22:17). Ezt a meghívást ma világszerte tolmácsolják. Jehova Tanúi minden évben több mint 235 országban, egymilliárdnál is több órát szentelnek annak, hogy segítsenek az embereknek megszerezni a Biblia életadó ismeretét.Minden ember meghívást kapott, hogy igyon ebből a folyóból. „Aki akarja, [veheti] az élet vizét ingyen”

Az életnek ez a jelképes vize szimbolizálja mindazt, amiről Isten gondoskodik azért, hogy örök életünk lehessen. Bárki ihat ebből a vízből azáltal, hogy ’ismeretet fogad magába az egyedüli igaz Istenről, és arról, akit elküldött, Jézus Krisztusról’ (János 17:3).

2014. dec. 9. 07:24
 23/23 cipo3 válasza:

Katolikus vagyok és nem védem az egyházat. Pontosan ismerem a hibáit és néha egyet értek vele mikor szidják hisz ami tény az tény. Sok helyen a Mária tisztelet már imádat és ahogy írták fentebb azonos rangba eelik Istennel. De közben nevetek, hogy mekkora butaságokat is tudnak írni. Pápa antikrisztus? Bah.

János levelében leírta, hogy ki az antikrisztus és kik az antikrisztusok. Mindenki aki tagadja, hogy Jézus az isten fia és ő a megváltó. Az akkor amikor írta akkor a zsidó népet jelentette elsősorban másodsorban meg a görögöket vagy bárkit aki tagadja, hogy Jézus az isten fia.

Később bejött az iszlám amiről sokan nem tudják, de kimondottan antikrisztusi vallás. A koránba több százszor szerepel Jézus és tagadja a korán, hogy Isten fia lenne. Az iszlám vallás kimondottan a kereszténység ellen íródott, csak az nem tudja ezt aki nem olvasta a koránt.

Ma az antikrisztusi csoportba lehet sorolni elsősorban az iszlámot, zsidókat Jehova tanúit, ateistákat.

Koránt ha olvasod kimondottan kitér rá, hogy öld meg a keresztényt és a pogányt állj a sírjuk mellé és Allah megjutalmaz. Csak az nem vallja ezt muzulmánként aki nem olvassta a koránt. Nem is tudja miről van szó benne. Mint ahogy a keresztények se szokták olvasni a bibliát. Én bátran kijelentem, hogy az iszlámot tiltani kellene, mert nem vallás hanem olyan mint egy náci propaganda. Csak nem faji alapon különböztet meg hanem vallási alapon.

A pápa mondaná magáról, hogy Isten? Jézus pedig nem Isten fia? Könyörgöm dogma szól erről. Ha valaki ezt nem tudná megtenni az egyedül a pápa.

Én szerintem és bár ez egy hatalmas SZERINTEM, de Isten temploma az mi vagyunk. Mibelénk költözik az antikrisztus nem egy fizikális templomba. És ez arra vonatkozik amikor valami vagy valaki beköltözik a testünkbe, pl bankkártya.

El tudom képzelni, hogy mivel franciaországban iszonyat számba növekszik a muzulmán tábor. Eltellik 50 év és az EU-ba a vezetői székekben mind muzulmán lesz. Mint ahogy a náci Németországba aki nem viselte a horogkeresztet vagyis nem viselte magán a jelet és vagy nem volt párttag azok nem kereskedhettek mindenhonnan elestek a zsíros falattól egy iszlám EU-ban szintén aki nem viseli a sátán jelét az nem adhat vehet. Ez van a jelenések könyvében leírva.

Ha most 1938 lenne és a náci németországról beszélnék mindenki rajtam nevetne, mert egy elképzelhetetlen dolgot írnék le. A muzulmán EU nagyon nem elképzelhetetlen.

2023. jún. 6. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!