A kereszténység miért ül a seggén szótlanul és nem tesz semmit az ellen, ami Szíriában és Irakban folyik?
Miért lettek ilyen beszari meghunyászkodók a keresztények? Szerintem ez lett a legmeghunyászkodóbb vallás mára. Még a buddhisták is harcolnak azért, amiben hisznek, nem csak tétlenül nézik a dolgokat.
Lehet túl indulatos vagyok, de tényleg ezt gondolom. A pápa sem csinál semmit, csak szóban tiltakoznak (köszönjük, baromi nagy segítség).
A keresztények, vagy más vallások követői nem is tudják mit művelnek a híveikkel és más vallások híveivel a közel-keleten?
Akkor mutatok pár videót, de csakis erős idegzetűeknek:
És ezeknek a vallásoknak a követőit fogadják be itt Európában tárt karokkal..
Gondolom azért, amiért TE sem teszel semmit.
Vagy nem értem, hogy mit vársz és hogy pontosan kitől.Keresztes hadjáratot gondolom nem szeretnél.Tipikusan keresztény államok már nem léteznek, amióta nem kötelező kereszténynek lenni, így nincs kinek beavatkozni.A pápa pedig maximum szóban protestál, ami ugyanannyit ér, mintha én csinálnám.
Ergo nincs senki, akinek érdekében áll közbeavatkozni.
"Én azért nem csinálok semmit, mert nem vagyok vallásos"
- hát ez vicces meheheee
1.: "A pápa sem csinál semmit..."
Szerinted mekkora felfegyverzett serege van a Pápának?
2.: Nem elhanyagolható a "kereszténység" és a "keresztények" fogalmak közötti különbség!
3.: Ha a keresztényeknek volna erkölcsi alapja a szavakon kívüli beavatkozásra, akkor a muszlimok is ugyanazon erkölcsi alapon beavatkozhatnának amikor a keresztények ölik egymást!
(Ne feledd azt sem, hogy a judaizmus hívei, a keresztények, a muszlimok ugyanazt az Istent imádják!)
3.: Xenofóbnak tartalak. Ezért: "És ezeknek a vallásoknak a követőit fogadják be itt Európában tárt karokkal.."
4.: Békeharcos vagy. A békéért másokat küldenél harcba.
5.: "Ha a te szüleid lőnék..." kezdetű szöveg hibás érvelés, mert észérvek helyett érzelmiekkel manipulálsz.
6.: Ha keresztény vagy, mutass jó példát és harcolj igazadért/igazságodért, ha nem, ne érezd feljogosítva magad megmondani, mit kéne tenniük, mit tegyenek a keresztények!
Szerinted a mindenkori pápa hisz ebben a vallásos maszlagban? Jól etetik a népet. Ez az intézmény már rég csak egy hatalmi eszköz egyéb érdekcsoportok számára. Olyan pénzmozgás van a Vatikánon keresztül, hogy azt a hívők fel sem tudják fogni. Ez egy vallásnak álcázott népeket, országokat befolyásoló politikai tényező.
Kicsit nyitottabb elmével kellene látnokok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!