Csalódtam Istenben! Segítség?
Figyelt kérdés
Na nem arról van szó, hogy nem teljesítette a kéréseimet, nem ilyen szinten tartok... Az elmúlt évek során egyre jobban azon voltam hogy megismerjem Istent. Imádkozni gyerekkorom óta imádkozom, ma is, de elkezdtem olvasgatni ilyen jellegű könyveket, pont azért hogy jobban megismerjem Istent és tanítását, de nagyot csalódtam. Több olyan könyvet is olvastam ami Jézus szavát közvetíti valaki által, akinek megjelent! sok könyveben azonosságot találtam, de vagy rossz könyveket olvastam vagy tényleg ő Jézus?(aki Isten szavát közvetíti)mert akkor Isten a legbeképzeltebb lény akivel találkoztam. fia igencsak számomra érthetetlen dolgokat ír, közvetít! ( pl. A hang című kötetek). Azt írja, hogy szenvedj, az a jó, még véletlen se legyél boldog mert nem az visz előrébb(legalábbis a földi javak, anyagiak, ÉS MÉG AZ EMBERI KAPCSOLATOK SEM!) csak Jézus a minden, csak ő ad boldogságot, szenvedj mert az neked jó stb... nem megyek bele részletesen mert az nagyon hosszú! azt írja a könyv több is, hogy ne a hibát, kritikát keressük ezekben az írásokban, hanem higgyünk! sok jó dolgot is ír, de ha könyörgöm rengeteg mindennel nem értek egyet és nem értem, és nem tudom elfogadni??? csak higgyek? ha egy matekórán ülök elhiszem a tanárnak az adott dolgot amit mond mondjuk feltétel nélkül, de ott van még a kérdés lehetősége, és itt??? Nem fordítottam neki hátat, csak összevesztem vele! de remélem türelmes... össze vagyok zavarodva, a magánéletem sem működik, teljesen padlón vagyok és még ezek a könyvek amitől azt reméltem hogy közelebb visz Istenhez, inkább mostanában eltántorít! hogy rendezzem mindezt? nagyon köszönöm. úgy döntöttem inkább járom a magam útját Isten felé, vagy ez rossz ötlet? ez nem levél téma, sokkal több húzódik e mögött, de így írásban röviden ennyi. köszönöm a válaszokat.2014. júl. 23. 20:40
11/11 anonim válasza:
ha oszinten megakarod Istent ismerni akkor beszelhetunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!