Az iszlám a "béke vallása" hangoztatják sz iszlám hívők. Akkor mivel magyarázzák meg a moszuli esetet pl? Link a kifejtő részben.
Íme:
Természetesen csak ott és akkor ilyen nagy legények, ahol és amikor ők vannak fölényben/többségben.
De amikor őket helyreteszik egy kisebbségként, akkor juj-juj szörnyű bűn az...
#18,#19,#20;
Az egyszerű kérdés: "Az iszlám a "béke vallása" hangoztatják sz iszlám hívők. Akkor mivel magyarázzák meg a moszuli esetet pl?"
Nem érted még mindig? Segítsek? Fussuk át még egyszer:
Az iszlám a "béke vallása" hangoztatják sz iszlám hívők. Akkor mivel magyarázzák (ŐK, TEHÁT A MUSZLIM HÍVŐK) meg a moszuli esetet pl? Link a kifejtő részben.
Tessék ezzel be is bizonyítottam nem magyar létemre. Tudom én milyen vallású vagy, azt akarod, hogy ki mondjam: ZSIDÓ! Mert mikor muszlim terroristákról beszéltél, akkor először az izraeli ártatlanokat említetted meg. És minden válaszodban erőteljesen védted őket (mármint a zsidókat). Nem akarok én zsidózni, te mondtad, hogy nem tudom mi a vallásod. Egyébként elég furcsa alak vagy, nem csak a magyarázatod, hanem az írásod alapján is. Visszatérve egyik válaszodra:
"Jézus megmondta, hogy fegyvert hozott a világra" Mint később kiderült te a muszlimokról beszélsz, nem Jézusról. :D
Ha Izrael már előtte a zsidók földje volt (állításod szerint), akkor miért mondja (kijavítalak nem a fél hanem) az egész világ, hogy Izrael palesztin földön született meg USA segítséggel és erőszakkal? Akkor biztos az egész világ a hibás...
Egyébként mond már meg kedves barátom, miért buzdítasz minket, normális muszlimokat, hogy mi is fegyverrel harcoljunk? Fel akarod számoltatni Izraelt a zsidósággal együtt? Végülis az is egy jó cselekedet a te részedről nézve. Ma nem a háború, hanem a civil élet, azaz munkahely, család és a becsületes pénz megszerzése a cél. Nem egymás lefejezése. És azért van többnejűség nálunk, mert a háborúban sok férfi meghalt anno. Akkor nálad sok a muszlim selejt. xd Ne legyél már ennyire primitív hülyegyerek, kezd már nekem is elegem lenni a vadarságaidból, amiket itt összehordasz. Izraeli katonák kb. ugyanolyan szinten vannak, mint a muszlim terroristák. Mert a zsidó katona nézi biztos, hogy muszlim civil embereket, gyereket, meg nőket öl, meg házakat rombol. És még mi vagyunk a terroristák, mi?
Az egész világ (Izrael és USA-n kívül) szapulja őket. Nem véletlen. Ha szerinted az a föld alapból a zsidóké volt, akkor miért mondja az egész világ, hogy bizony nekik nincs országuk, de azért azt hiszik magukról, hogy övék a világ, meg ahová a képüket betolják, ott csak a sz#rt kavarják. Meg akkor az egész világ akkor hazudik izraelről vagy mi? Nem írták át a Koránt, mert az szent írás. Az nem alkalmazkodik a mostani világhoz. FOGD FEL!
"..Az iszlám a "béke vallása" hangoztatják sz iszlám hívők. Akkor mivel magyarázzák (ŐK, TEHÁT A MUSZLIM HÍVŐK) meg a moszuli esetet pl? Link a kifejtő részben...
..Tessék ezzel be is bizonyítottam nem magyar létemre..."
Tehát bárki nem válaszolhat, mert akárki(bárki) nem tudhatja, hogy miért vannak ezek az események jelen a világban, csak a muzulmán terrortisták. Elvégre azok csinálják a bulit. Most tényleg azt vártad, hogy egy terrorista beír ide, hogy szerinte miért nem kell abba a térségbe keresztény?
Vagy másik lehetőség, az otthonmaradó elsírja, hogy a Korán szerint helyesen cselekvő rombolja az imázsát?
Vagy egy külső szemlélő elmondja, hogy szerinte miért vannak ezek? Ez egy fórum, képzeld el, mindenki elmondhatja a témában a véleményét. Ilyen az a világ, ahol demokrácia van ...még egy darabig, ha csak színleg is...:)
"...Tudom én milyen vallású vagy, azt akarod, hogy ki mondjam: ZSIDÓ! Mert mikor muszlim terroristákról beszéltél, akkor először az izraeli ártatlanokat említetted meg. És minden válaszodban erőteljesen védted őket (mármint a zsidókat). Nem akarok én zsidózni, te mondtad, hogy nem tudom mi a vallásod. Egyébként elég furcsa alak vagy, nem csak a magyarázatod, hanem az írásod alapján is. Visszatérve egyik válaszodra:
"Jézus megmondta, hogy fegyvert hozott a világra" Mint később kiderült te a muszlimokról beszélsz, nem Jézusról. :D ..."
Nem találtaad el. Azért beszéltem a zsidókról, mert ott is van ártatlan ember, ha nem lőnek rájuk, nem lőnek vissza. Ez olyan, mint a kocsmában: mindig véletlen akad bele a cipője a küszöbön fekvőbe valakinek. Ilyenek a muszlimok. Rinyálás ezerrel, hogy lőnek rájuk. De az már elsikkadt, hogy MINDIG ők kezdik a mészárlást. Több száz éve...
"...Ha Izrael már előtte a zsidók földje volt (állításod szerint), akkor miért mondja (kijavítalak nem a fél hanem) az egész világ, hogy Izrael palesztin földön született meg USA segítséggel és erőszakkal? Akkor biztos az egész világ a hibás..."
Látod, ezért találgatsz Te, hogy milyen vallásom van, mert te a máséban egy szálat nem vagy tájékozott. Azt szörcsögöd itt is, amit az összekötő tiszted információt megadott, hogy "depedigúgyvolt mindenkimásmeghazudik":)
Idézet az Ószövből:
Mói.1.13.14.
Az Úr pedig monda Ábrámnak, minekutánna elválék tőle Lót: Emeld fel szemeidet és tekints arról a helyről, a hol vagy, északra, délre, keletre és nyugotra.
15.
Mert mind az egész földet, a melyet látsz, néked adom, és a te magodnak örökre.
16.
És olyanná tészem a te magodat, mint a földnek pora, hogyha valaki megszámlálhatja a földnek porát, a te magod is megszámlálható lesz.
17.
Kelj fel, járd be ez országot hosszában és széltében: mert néked adom azt.
18.
Elébb mozdítá azért sátorát Ábrám, és elméne, és lakozék Mamré tölgyesében, mely Hebronban van, és oltárt építe ott az Úrnak.
"...Egyébként mond már meg kedves barátom, miért buzdítasz minket, normális muszlimokat, hogy mi is fegyverrel harcoljunk?.."
Idézd már be léccike', hogy kérlek erre téged, vagy bárkit. Idéztem a szentírásodból, a Koránból. Nem teccik', Mohammednek panaszkodjál...:)
És már ne is haragudj, de a barátaimat az értelmesebbek közül válogatom...
"... Fel akarod számoltatni Izraelt a zsidósággal együtt?..."
Szoktál híradót nézni? Azon dolgoztok több éve. Rajtam kéred számon? Tehát ezt is te találtad ki...
"..Végülis az is egy jó cselekedet a te részedről nézve..."
Mindjárt gondoltam, hogy teccene' az ötlet, a vezetőd meg is dícsérne, milyen ügyesen tudsz másokat a zsidók ellen fordítani.
"..Ma nem a háború, hanem a civil élet, azaz munkahely, család és a becsületes pénz megszerzése a cél..."
Érdekes, a kivándorolt testvérkéid is ezzel a céllal kérnek menedékjogot más országokban, beilleszkedni meg nem tudnak. Az integrálódás ellen védőoltást kapnak az otthoni főmuftitól nyilván...
"..Nem egymás lefejezése...."
Ez a hamuka része a dolognak ugye? Mert akit felrobbanatanak, annak a feje sem marad a helyén többnyire...
"...És azért van többnejűség nálunk, mert a háborúban sok férfi meghalt anno..."
Hamuka2. Erre van más megoldásotok már, hiszen már a nők járnak robbantgatni...
Valamint azért van több feleségetek, mert ilyen a vérmérsékletetek, meg mert más vallásban sem idegen ez. Nekem semmi bajom a többnejűséggel, a monogámiát vállalja az, akinek ilyenek a hajlamai. Van akinek egy feleség sem kell...mert szerzetes.
"... Akkor nálad sok a muszlim selejt...."
Megint ködösítesz. Hol mondtam ezt? Szintén a Koránodból volt az idézet. Mint mondtam, a Mohammednél panaszkodj...
"..Ne legyél már ennyire primitív hülyegyerek, kezd már nekem is elegem lenni a vadarságaidból, amiket itt összehordasz..."
Tőlem el is égetheted a Koránt, le is tagadhatod, hogy a saját bandád lődöz az izreliekre, meg ami még kell az iszlamista propagandádba. De a valóság az marad, amit látunk. És az a rengeteg beilleszkedni képtelen muzulmán ember minden nyugati országban, az nagyon tudja a valóságot mutatni az iszlámról...
".. Izraeli katonák kb. ugyanolyan szinten vannak, mint a muszlim terroristák..."
Mert védi magát? Ne viccelj már...
".. Mert a zsidó katona nézi biztos, hogy muszlim civil embereket, gyereket, meg nőket öl, meg házakat rombol..."
Édes bogaram, előre figyelmeztet az izraeli pont ezért, mert az iszlámban nincs értéke az embernek(a cél szentesíti az eszközt). Az épület egyik szintjén óvoda van, a másikon meg támaszpontja a Hamasznak. Izrael bemondja, hogy lőni fogja. Aki el akar menni, az elmegy. Aki nem, az meg ott marad és meghal. Bár többnyire úgy szokott lenni, hogy máshonnan cipelik oda a halott nőt, meg a gyereket és fotózzák le...
".. És még mi vagyunk a terroristák, mi? ..."
Meg a hamukagépek is...:)
"..Az egész világ (Izrael és USA-n kívül) szapulja őket. Nem véletlen..."
Mert mindenhol beette magát az iszlám már a nyugati országokba és azt csinálja ott is, mint amit te itt. Dezinformál.
"... Ha szerinted az a föld alapból a zsidóké volt, akkor miért mondja az egész világ, hogy bizony nekik nincs országuk, de azért azt hiszik magukról, hogy övék a világ, meg ahová a képüket betolják, ott csak a sz#rt kavarják. Meg akkor az egész világ akkor hazudik izraelről vagy mi?.."
A szellemi szintek különbözőek. Amiket itt elmondasz, azt azok mondják, akik szellemileg alultápláltak. Az átlag zsidó is több nyelvet beszél, okosak, műveltek. Megértem, ha ez fáj az iszlamistáknak...
".. Nem írták át a Koránt, mert az szent írás. Az nem alkalmazkodik a mostani világhoz. FOGD FEL!.."
Ezt ki mondta? Tiszta szerencse, hogy nincs átírva, így legalább aki elolvassa rendesen, látja, hogy a valláshoz semmi köze. Egy politikai célokra összegyűjtött kalendárium a világon megtörtént eseményekről, és olyan színben tüntetik fel, mintha Istentől tudnák ezeket. Pedig csak összelopkodott információk halmaza...és mint mondtam, azért van a sok könyvtárégetés, hogy az utókor erre ne jöjjön rá. De benéztétek, nem voltatok elég alaposak. Sok értelmes nép írása fennmaradt, mert megvezettek benneteket. Eldugták máshova, mert ti csak a látható dolgokat ismeritek fel, a rejtetteket nem látjátok, mert nem Isten vezérel benneteket, hanem a szerzésvágy.
Nincs már kedvem veszekedni, meg többet írni. Semmi nem igaz, amit leírtál... Ne itt verd a nyálad, nem a hírekből kell élni, el kellene menni valamelyik muszlim országba, csak ezt ugye nem teheted meg, mert ilyen mentalitással ott helybe ledarálnának. Látszik a viselkedéseden, hogy muszlimellenes zsidó vagy khm... akarom mondani zsidóbarát. De teljesen mindegy. Sugárzik a tipikus magyar mentalitás, hogy "bizony nekem aztán semmi nem tetszik...". Egy egyszerű keresztény-muszlim kérdésre behoztad a zsidókat. Tipikus olyan gondolkodásmódod van és egyébként is kit érdekelnek ők? A kérdésre mellékesen pedig az a válasz, hogy a Muszlimok ártatlansága c. primitív film miatt, kergetik el a keresztényeket, mert ugyebár ők készítették és halállal fizettek a készítők. A második indok, hogy full muszlim ország és már nem ismétlem még egyszer... Ennyi a kérdésre a válasz. De lehet nem te vagy a hibás, hanem a sertéshús, meg a sör, le kellene állni vele. Mellesleg az uccsó hsz-ed ütött XD. Ha a muszlim terrorista, akkor a zsidó melegbarát. Ennyi!
"Let the dogs bark, it will not harm the Sky" - egy muszlim
#23 Nem kell folytasd, a hsz-ed - mind - mindent elárul arról, hogy milyen is az iszlám. Köszi
Egyébként az én vallásomban egyetlen emberrel sincs senkinek problémája. A vallások elferdüléséből adódó helytelen tanításokat kell felismerni minden vallásban. Ezeket szoktam beidézni. Nem csak az iszlámban van, hanem minden vallásban. Te összekevered a vallást az emberrel. Öreg hiba.
De ez is a hibás tanításaitokból adódik...ilyenné formál Téged.
Ha összevetjük a teljes Szent Koránt,mely a mohamedánok szerint Allah szószerinti diktálása,a Bibliával,mely Istentől ihletett személyek munkája szembeötlő a különbség.
Jézus Isten Fia,a Biblia állítása szerint,s életében,még önvédelemre sem fogadja el a gyilkolást.(Júdást,az árulóját még képen sem csapta.)Ezzel szemben a Korán temérdek helyen buzdít gyilkolásra.Igaz ebben ellentmondásban van más parancsaival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!