Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az iszlám a "béke vallása"...

Az iszlám a "béke vallása" hangoztatják sz iszlám hívők. Akkor mivel magyarázzák meg a moszuli esetet pl? Link a kifejtő részben.

Figyelt kérdés

Íme:

[link]

Természetesen csak ott és akkor ilyen nagy legények, ahol és amikor ők vannak fölényben/többségben.

De amikor őket helyreteszik egy kisebbségként, akkor juj-juj szörnyű bűn az...

2014. júl. 21. 12:59
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

"...A zsidók erőszakkal szerezték meg Izraelt Palesztinától...."

A zsidóknál benne van a szentírásban, hogy ne birtokoljon földet. Ezért nem volt soha országuk. De bizony Izrael már akkor az övék volt, mikor a Mohammed még egy pajzán gondolat sem volt...Mert az meg az ő szentírásukban is ott van, hogy a zsidóknak adta azt a földet az Isten...

Móz 1.13.14. Az Úr pedig monda Ábrámnak, minekutánna elválék tőle Lót: Emeld fel szemeidet és tekints arról a helyről, a hol vagy, északra, délre, keletre és nyugotra.

15.

Mert mind az egész földet, a melyet látsz, néked adom, és a te magodnak örökre.

16.

És olyanná tészem a te magodat, mint a földnek pora, hogyha valaki megszámlálhatja a földnek porát, a te magod is megszámlálható lesz.

17.

Kelj fel, járd be ez országot hosszában és széltében: mert néked adom azt.

18.

Elébb mozdítá azért sátorát Ábrám, és elméne, és lakozék Mamré tölgyesében, mely Hebronban van, és oltárt építe ott az Úrnak.

2014. júl. 25. 12:08
 12/26 anonim ***** válasza:

Igen, akkor olcsó volt , színötös vagyok történelemből, és kitűnre kisérettségiztem belőle. Ráadásul ezt a középkor témakörében olvastuk töri órán. Na akkor az ókorban még olcsóbb volt... És ezt nem én találtam ki, a könyvünkben volt. Folyamatos háborúskodás, kivégzések, csonkítások nem hinném, hogy drágább volt anno. Azt sem hiszem, hogyha egy csapat legyőzte az ellenfelét, akkor elküldték őket "hidegzuhanyra".

OFF: Spártai növendékeknek meg kellett ölniük egy helótát, hogy a katonaságba lépjenek. Őket sem kövezték meg.

A Koránt csak nagy vonalakban olvastam el, az arab írásjelek nagyon nehezek, anyukám megtanított rá, csak utána rögtön elfelejtettem. A magyar Koránt pedig ha könyvtárba vagyok, elő szoktam venni.

Szerintem már nagyon letértünk a témáról, szóval én itt befejezem, legalábbis remélem!

További szép napot!

2014. júl. 25. 13:21
 13/26 anonim ***** válasza:

#12 Mikor egy muzulmán elmegy robbantgatni, akkor nem nézi, hogy nők, meg gyerekek vannak a tömegben, most sem nézik, hogy a saját fajtájuk feje fölött van főhadiszálásuk, ahol alul óvodák, meg civilek vannak/laknak. Berobbant az izraeli oda, nyilván el fog találni ártatlanokat is. És óbégat a szánalom, hogy ölik a civileket. De az nem jut eszébe, hogyha odaköltözik, akkor célpontok lesznek mások is, akik ártatlanok? Ennyi esze van az iszlamistának.

De mikor robbantás előtt fülelik le és rabosítják, akkor megilleti az ügyvédi védelem, és jogai vannak. Azoknak a jogaira meg tesznek magasról, akiket felrobbantgatnak.

És az otthaonmaradók rinyálnak, hogy az iszlám nem ilyen. Dehogynem. De abban a vallásban az otthonmaradó selejt. Hacsak nem nyomorék és nem tud harcolni. De a nyugati emberek többsége el sem olvassa a Koránt, nem tudják, hogy ott van benne minden alátámasztva, amit a fanatik iszlamisták művelnek...Mert el sem bírják képzelni, hogy létezik olyan "szentírás", ami ilyen embertelen.

2014. júl. 25. 17:06
 14/26 anonim ***** válasza:

Huhh, hát előtte csak kételkedtem, de most már kiderült milyen vallású vagy. Azzal ronthatod a helyzetet, hogy ezt nem csak én, hanem a körülötted lévők is tudják most már. Azzal a vallásúval meg nem vitatkozok, elég ha csak ezen az oldalon maradsz és azt nézed, mit is írnak a testvéreidről kilószámra. Az előző terroristás részt pedig nem szeretném újra megemlíteni. Ha minden muszlim terrorista lenne, akkor már te sem élnél, úgyhogy először ez jusson az eszedbe. A feltételezett nők lenézéséről pedig az a véleményem, hogy egy monda. Erről egy muszlim nő is írt ezen az oldalon.

Egy Amerikában tartó muszlim előadása: "Let the dogs bark, it will not harm the Sky"

2014. júl. 25. 19:23
 15/26 anonim ***** válasza:
#14 Kinek válaszoltál?
2014. júl. 25. 19:26
 16/26 anonim ***** válasza:
neked, de mondom, nem vitatkozok mostmár, mert átmegy "flame war"-ba! Szia!
2014. júl. 25. 19:28
 17/26 anonim ***** válasza:

skcm: Egyébként így visszaolvasva, alaposan letértünk az útról :D

Alapból ide se kellett volna válaszolnod. A kérdés muszlimok felé van/volt feltéve.

És mit is írnak a rólad meg a testvéreidről?

"Ahol csak a képüket betolják, ott csak a baj van/lesz." Tessék, egy élő emberi példa lettél. Bár ha titeket a fél világ utál, rólatok beszél, akkor a fél világ hibás? Nem hinném. És azt ugye te is tudod, hogyha valakit "lezsidóznak" az már bunkót is jelent?

2014. júl. 25. 20:22
 18/26 anonim ***** válasza:

Ok, akkor áruld már el milyen vallásom lehet szerinted, mert nem is értem az egészet, amit idevázoltál.:)

Ez egy fórum, ha nem vitázni jöttél, akkor esetleg kinyilatkozni?:P

2014. júl. 25. 20:23
 19/26 anonim ***** válasza:

#17 Hol van a kérdésben - és alatta - megfogalmazva, hogy csak muzulmán válaszolhat?

Meg hol utálja az én vallásom a fél világ? Vagy mi van a zsidókkal?

Azt sem tudod milyen vallású vagyok. Meg a zsidókkal sincs semmi bajom...

Biztos nekem akartál írni?

2014. júl. 25. 20:27
 20/26 anonim ***** válasza:

"..Moszulban már nincsenek keresztények, csaknem kétezer év után..."(idézet a linkből)

Bizony a keresztények is tűzzel-vassal terjesztették ezt a vallást...

Mit is ír a szentírásuk:

Mt 26,52 Akkor monda néki Jézus: Tedd helyére szablyádat; mert a kik fegyvert fognak, fegyverrel kell veszniök.

A keresztes háborúknak egyszer csak beérik a visszahatása. "Ami késik nem múlik".:P..."régi bűnnek hosszú az árnyéka", meg van rá közhely még ezer.:)

2014. júl. 25. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!