Kommunista biblia elejébe tényleg bele van írva valami olyasmi, hogy "a most következő nézetek már (tudományosan) túlhaladottak (értsd: meg vannak cáfolva) "? XD
"Egyik fentebbi író írta, hogy a Biblia szerint a Föld bolygó 12ezer éves. Nos, ez ez népszerű butaság, csak sajnos nem igaz.
Már az ókorban is sok teológus és egyházatya mondta, hogy a 6 nap az nyilván nem egy 6x24 órás periódust jelent, hanem csak a megtörtént események képi leírása, az adott kor szinvonalának megfelelő módon."
A 12000évet nem a 6 napos teremtésből számolták ki, hanem a biblia többi eseményéből. Vagy akkor Jézus is mondjuk 73 éves volt valójában a halálakor, csak az adott kor színvonalának megfelelő módon ez kevesebbnek tűnt?
LOL
Nem baj, ha valaki feltétel nélkül elhisz mindent ami a bibliában van. A baj az, ha azt bizonygatja, hogy ezek TUDOMÁNYOSAN BIZONYÍTOTT TÉNYEK.
Nem azok. Ezek nem bizonyított hittételek. Ezekben hinni kell, mert bizonyítani nem lehet őket.
Ne keverd össze a tudományt és a hitet!
Rámen.
"csak meghúzta a vállát és ennyit mondott: semmi baj, végül is az életem csak egy biokémia reakció! Inkább olyanról tudok: Istenem csak most az egyszer segíts!"
Én meg még olyannal nem találkoztam, aki azt mondta volna, hogy "nem félek a haláltól, mert a mennyországban tök jó lesz nekem".
Ha a hívők el is hinnék a baromságaikat, akkor nem félnének a haláltól, de ugyanúgy félnek mint a többi ember, mert a lelkük mélyén ők is tudják, hogy ez az egész HAZUGSÁG, te túl gyávák beismerni önmaguknak, mert kényelmesebb azzal az illúzióval együtt élni, hogy valaki vigyáz rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!