Kommunista biblia elejébe tényleg bele van írva valami olyasmi, hogy "a most következő nézetek már (tudományosan) túlhaladottak (értsd: meg vannak cáfolva) "? XD
Harmadik válaszoló vagyok.
Tisztelettel kérdezném az engem lepontozókat, mi kivetnivalót találtak a válaszomban?
ha rendelkeznek tudományos bizonyítékokkal isten létére, vagy az ószövetség történeteire, ugyan tárják már fel előttem is!
Ha meg nem, akkor menjenek nyugodtan a pi@saba!
lehet ezt is lepontozni!
13:51 - Ezen nem kéne meglepődnöd. A hit érzelmi alapú, így a lényege éppen az, hogy tartani tudja magát az értelemmel szemben. Minél több észérvet képes semmibe venni egy hívő, annál erősebb a hite, és annál jobban tiszteli a többi hívő.
Szintén az érzelmi alap miatt preferálják itt nagyon a lepontozást is. (Nézd csak meg, ez a válasz is hány százalékon lesz pár óra múlva :) )
Még nem hallottam róla...
OFF
előzőnek
Sokminden nem létezett az emberek előtt, pl. a mágnesesség meg sorolhatnám, aztán mégis bebizonyosodott, hogy van. Na akkor ki volt a szellemileg korlátolt?
Sokan azt hiszik, hogy a vallásosak hülyék. Szerintem aki nem hisz, az ne ártsa magát olyan dolgokba amikről fogalma sincs, mert az úgy úgysem hiteles.
szerintem.
szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!