Hogyan ajánlhatnám fel a lelkemet az ördögnek?
Nagyon rossz helyzetben vagyok, és teljesen tehetetlen, illetve elkeseredett...A bizonyos ismerősöm, akiért szó szerint a lelkemet odaadnám imádkozik rendszeresen, de sz*rt se ér vele...jó tudom, ez se hangzik jól, hogy érte elkárhoznék, de ez az utolsó, amiben hihetek...
Én ateista vagyok, de inkább a sátánizmus fele hajlok, és tényleg ez lenne az utolsó reményem...van erre valami szokás? Rituálé? Bármi?
A bunkó válaszoktól kíméljetek, ha az érdekelt volna, hogy mennyire mese a biblia meg a sátánizmus meg a vallások, akkor a vallás kritika témában tettem volna fel a kérdést...
Az értelmes válaszokat előre is köszönöm...
Az ember úgy születik meg ,hogy a Sátán hatalma alatt van.
Abszolut nemkell semmit tenned,hiszen a lelked az övé.
Csak van egy kicsi,szépság hibája a kérésednek,az örökkévalágra nézve.
Jelenések könyve:
És az ördög, aki elhitette őket, vetteték a tűz és kénkő tavába, ahol van a fenevad és a hamis próféta; és kínoztatnak éjjel és nappal örökkön örökké.
11
És láték egy nagy fehér királyiszéket, és a rajta űlőt, akinek tekintete elől eltűnék a föld és az ég, és helyök nem találtaték.
12
És látám a halottakat, nagyokat és kicsinyeket, állani az Isten előtt; és könyvek nyittatának meg, majd egy más könyv nyittaték meg, amely az életnek könyve; és megítéltetének a halottak azokból, amik a könyvekbe voltak írva, az ő cselekedeteik szerint.
13
És a tenger kiadá a halottakat, akik ő benne voltak; és a halál és a pokol is kiadá a halottakat, akik ő nálok voltak; és megítéltetének mindnyájan az ő cselekedeteik szerint.
14
A pokol pedig és a halál vettetének a tűznek tavába. Ez a második halál, a tűznek tava.
15
És ha valaki nem találtatott beírva az élet könyvében, a tűznek tavába vetteték.
Ez lenne az utolsó Reményed??Kedves kérdező!!
Az utolsó reményed úgy hívják,hogy: Úr Jézus Krisztus.
Nem lenne semmi hatása a barátodra nézve, Sátánnal nem tudod őt megváltani a rossztól. Magadat viszont értelmetlenül pusztíttatnád el, senkinek nem lenne haszna belőle, egyedül a rideg, kegyetlen, emberölő Sátánnak. Rossz úton jársz, egyenesen a pusztulásba vezet.
Gondold át előbb, hogy mit érezne a barátod, ha tudná rólad, hogy az ő ellenségéhez fordultál segítségül. Ő Istenhez imádkozik, benne hisz. Az ellensége segítene rajta? Még csak nem is logikus.
Az elkeseredés szüli a legrosszabb megoldásokat. Próbálj higgadtabb fejjel szembenézni a bajjal.
Gusev
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!