Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan ajánlhatnám fel a...

Hogyan ajánlhatnám fel a lelkemet az ördögnek?

Figyelt kérdés

Nagyon rossz helyzetben vagyok, és teljesen tehetetlen, illetve elkeseredett...A bizonyos ismerősöm, akiért szó szerint a lelkemet odaadnám imádkozik rendszeresen, de sz*rt se ér vele...jó tudom, ez se hangzik jól, hogy érte elkárhoznék, de ez az utolsó, amiben hihetek...

Én ateista vagyok, de inkább a sátánizmus fele hajlok, és tényleg ez lenne az utolsó reményem...van erre valami szokás? Rituálé? Bármi?

A bunkó válaszoktól kíméljetek, ha az érdekelt volna, hogy mennyire mese a biblia meg a sátánizmus meg a vallások, akkor a vallás kritika témában tettem volna fel a kérdést...

Az értelmes válaszokat előre is köszönöm...

2014. júl. 12. 00:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
50%
Aki Isten elé járul hinni kell ,hogy ő létezik.Nekem Isten rengeteg csodát tett az életemben csak mert teljes hittel ,szívvel imádkoztam.Istennek is felajálhatod magad persze ,ha komolyan gondolod.
2014. júl. 12. 00:51
 2/16 A kérdező kommentje:

Mint mondtam, inkább a sátánizmus fele járulok...eddig is Isten tagadóként éltem, eztán is így lesz, ez nem változik...

Igazából ez már a végső, na akkor felajánlom már magamat dolog, és én úgy döntöttem, hogy inkább az ördög vigyen el, mint az "Isten"...az túlságosan ellentmondana az elveimnek - bár már ez is elég irreális, hogy megfordult a fejemben, hogy én bármi ilyesmiben nagyon szeretnék hinni - de tényleg szeretnék...

2014. júl. 12. 01:09
 3/16 anonim ***** válasza:

aztan ki mondta, hogy ha odaadod a lelked akkor majd az ordog mindent ugy csinal ahogy te szeretned? elvegre is az ordog gonosz, majd megkapod amit kersz, csak megse fog jol elsulni, talan meg rosszabb lesz mint elotte, te meg ido elott kipurcansz mert nem fog neked sok idot adni, meg a vegen megtersz es kereszteny leszel, akkor pedig elveszitene ugyhogy menned kell majd hamar. megeri? mar ha hiszel az egeszben. az ordog nem fog neked "jot" tenni akarmit ajanlasz erte, ezer evek ota veri at az embereket, majd pont most lesz mas?

annak oka van ha Istentol kersz valamit es nem kapod meg. esetleg meg te sem tudod mi az oka, de hat kik vagyunk mi hogy atlassunk mindent?

2014. júl. 12. 01:10
 4/16 Lebannen ***** válasza:
Nem jó ötlet. A sátán maga a gonoszság. Nem lehet vele alkut kötni, mert biztos, hogy átver. Akármit is igér cserébe, csak vesztesen jöhetsz ki a dologból. Ilyen a gonosz természete. Egyébként, mivel a lelkedet akarod felajánlani, gondolom hiszel a lélekben. Akkor viszont miért aggodalmaskodsz ideiglenes dolgok miatt. A lelked örök és elpusztíthatatlan, a rossz körülményeid, és az elkeseredettséged pedig csak illúzió. El fognak múlni. Ha felajánlod a lelked az ördögnek, csak szenvedés lesz a jutalmad. Istentől kérhetsz bármit, nincs szükség rá, hogy árat ajánlj érte.
2014. júl. 12. 01:26
 5/16 anonim ***** válasza:
41%

"Aki Isten elé járul hinni kell ,hogy ő létezik."

A hit nem ezt jelenti, Drága! Higgy bennem, az szerinted mit jelent? Hidd el, hogy létezek?

Bízz Kérdező Istenbe, mert nincs semmi, ami az Ő tudta vagy elrendelése nélkül lenne. Még akkor is, ha számunkra visszás éppen.

"Én ateista vagyok, de inkább a sátánizmus fele hajlok"

Figyike, az, hogy valaki ateista, az azt jelenti, hogy szerinte mese az Isten, illetve minden olyan, ami felsőbb spirituális lény létezését célozza meg. Tehát Te nem lehetsz ateista is meg sátánista is. Nem lehetsz egyszerre csecsemő meg aggastyán, tesó!

Az utolsó reményed egy gonosznak beállított misztikus lényben való bizalmad? Te ne merészeld ateistának nevezni magadat, mert az ateisták egy reálisan akaró gondolkodású emberek, ez amit itt felvázoltál az meg nem az. (Nem vagyok ateista)

Inkább borulj a vállunkra, Édes, és regéld szépen el így anoním, és arctalan módon, hogy mi nyomja kicsi szíved. Hadd imádkozzunk közös akarattal Érted. Egyszerűbb aratni, ha 100-an vagyunk rá, mintha egy tépkedné a kalászt, nem?

2014. júl. 12. 01:56
 6/16 anonim ***** válasza:
Hogyan kérhetne Istentől ,ha nem hisz a létezésében ?Azért írtam , Isten meghalgatja a pogányok imáját is ha teljes szívből kérik.De hogyan járulhat elé ,ha nem tudja ,hogy van Isten.
2014. júl. 12. 02:08
 7/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Amit leírtál az alapján abszolút semmi teendőd nincsen, ezzel a hozzáállással mindent megtették amit kellett...

Én nagyon sajnálom, hogy így döntötték, meggyőződésem ugyanis, hogy Isteben hívőként sokkal boldogabb életed lehetne.

Üdv. Péter

2014. júl. 12. 08:09
 8/16 anonim ***** válasza:
Idióta, kinek kellene a lelked meg minek? Még olyan fogalmakkal sem vagy tisztában mint ateizmus meg sátánizmus, talán inkább ezekről szerezz tudomást ahelyett hogy hülye kérdéseket teszel fel. Komolyan, manapság már az értelmes kérdések is ritkaságszámba mennek!
2014. júl. 12. 09:01
 9/16 anonim ***** válasza:
Mi a baj?
2014. júl. 12. 10:21
 10/16 anonim ***** válasza:

Megjött az emlegetett....:D

Beszéljétek meg a bizniszt.

2014. júl. 12. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!