A test erőtlen igazam van?
Figyelt kérdés
Tudom ,hogy az önkielégítés tisztátalanság és azzal nem tud azonosulni Isten .! Megtudom állni de elég sokszor áll fel. :S Vajon az is bűn ,hogy néha rosszra gondolok ,de próbálom elnyomni .Az Úr azt mondta a lélek kész de a test erőtlen tehát ő is azt mondta Imádkozok értetek ,hogy hitetek elne fogyatkozzon. Akkor most csak emberiségről beszélünk hiszen ez a testem miatt vna. Megkell újítsam az elmém mert a lelkem kész de a testem erőtlen. Csak szerintem emberi dolog ,hogy ritkán feláll bármi ilyet meglátok ? Kérlek normális válaszokat.! !2014. júl. 10. 23:42
11/14 A kérdező kommentje:
Ez emberi öröm a szentlélek már megmondta . Ez az amikor az ember testiesen él. Az úr is azt mondta ne ragazkodjunk a földies dolgainkhoz. A mennybe egy ember se maszturbál vagy csak szerintem van így ?:)
2014. júl. 11. 21:09
12/14 anonim válasza:
Értem,akkor mostantól kezdve ne egyél egy jóízűt,ne igyál,ha szomjas vagy,ne aludd ki magad,ne sportolj egy jót,ne merészeld élvezni a természet friss levegőjét,a napfényt,a vizet.Mindez emberi öröm.Ehhez tartsd magad,különben Isten megvonja tőled szeretetét!
13/14 A kérdező kommentje:
Isten nem von megtőlem semmit . ISten örökre melletem marad jóban -roszban az már másik kérdés ,hogy nem tud közbelépni mikor rossz dolgot teszek mert nem tud azonosulni teljesen a gonosszal, de nem hiszem ,hogy elpártolna tőlem bármit tennék is. Igen de az Isten ajándéka a Fa*z pedig szerintem nem az önkielégítésre való.
2014. júl. 12. 15:10
14/14 anonim válasza:
"Igen de az Isten ajándéka a Fa*z pedig szerintem nem az önkielégítésre való."
Hát ha mindenképp ennyire aggódsz emiatt,akkor kérd Istent,hogy gondoskodjon róla,hogy legyen kinek beraknod.Bár gondolom a következő problémád az lesz,hogy "de azt csak házasságban lehet"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!