Hogyan bizonyosodhatom meg arról, hogy Isten létezik?
Figyelt kérdés
Egy éve vagyok mélyen hívő ember, de az elmúlt hetekben meggyengült a hitem. Azt hittem, ha kérek, megadatik... És sosem adatik meg. Olyan érzésem van, hogy Isten mindig csak egy kis reményfoszlányt mutat fel nekem, én elhiszem, ami a naivitásomról tanúskodik. Aztán mindig semmi... Én akarok hinni, de nem tudok. Elveszítettem a hitem. Van módja visszanyerni?2014. júl. 10. 19:09
31/36 anonim válasza:
Nehéz lehetett kitalálni,mivel a másik kérdésben utaltam rá,gratulálok :D Ja,és köszönjük szépen :)
32/36 anonim válasza:
24-29muveszlelek - te kifakadt gennyes kelés- mégis mit gondolsz, kit érdekel ez a szenny, ami belőled jön? senkit. "erősnek" hiszed magad, közben szánalmasan gyenge vagy. Jobbulást!
34/36 anonim válasza:
művészlélek benned rossz szellem van.! Majd ha a pokolban elnyomnak téged az jobb lessz? Ott kicsit se lesz hatalmad ott kínzás lesz minden perced . Ne akarj oda jutni
35/36 anonim válasza:
Az Úr ezt mondta az ilyen emberekre: Bizony mondom néktek elvették jutalmukat.... A pkolban nem kényszerítesz térdre senkit ott te játék szer leszel azt hiszed te az ördög barátja leszel és a pokolba társaság van és buli de ott szenvedés van nincs kapcsolat másik emberrel ha itt a földön éltél már át igazi szenvedést pl:baleset bármi akkor azt szorozdm eg 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000x na és olyan lesz a pokol . Ezt nem kívánom neked se az utolsó embernek aki engem szidott mert nem tudják mi van ott. És ahogy Jézus mondta Atyám bocsáss meg nekik nem tudják mit beszélnek! Legyen veled az Úr és vigyen fel a világosságba . ! ÁMEN!
36/36 anonim válasza:
Gyakorolnod kell a vallást. A gyakorlatok, a vallás élése adja, hogy bizonyosságot fogsz kapni. De ha lehet, akkor előtte már úgy állj a dologhoz, hogy az összes fellelhető szentírást olvasd el. Így kizárod annak az esélyét, hogy fanatikust csináljanak belőled, vagy mentális prostiként végezd(régebbi megnevezése a spirituális szajha).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!