Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan bizonyosodhatom meg...

Hogyan bizonyosodhatom meg arról, hogy Isten létezik?

Figyelt kérdés
Egy éve vagyok mélyen hívő ember, de az elmúlt hetekben meggyengült a hitem. Azt hittem, ha kérek, megadatik... És sosem adatik meg. Olyan érzésem van, hogy Isten mindig csak egy kis reményfoszlányt mutat fel nekem, én elhiszem, ami a naivitásomról tanúskodik. Aztán mindig semmi... Én akarok hinni, de nem tudok. Elveszítettem a hitem. Van módja visszanyerni?

2014. júl. 10. 19:09
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Csak ez nem így lesz ,hogy szolgálsz ott gyötrelem lesz ott téged fognak megalázni volt egy ugyan ilyen ember mint te tagadta Jézust és drogozott majd lement a pokolba és mit mondtak neki a démonok? Jól hülyét csináltunk belőled ez csak egy színjáték volt. A pokolba gyötrelem vár téged és az nem múlik el ott nem úgy van ,hogy kicseszel másokkal ott vleed csesznek ki. Ne válasz a rossz dolgot ,hiszen Isten országában neked is van hely ott a helyed neked is kérd Istent ,hogy bocsásson meg mindenért Ő meg hallgat téged és megbocsát Jézus miatt . Ne engedj a rossznak !
2014. júl. 11. 16:13
 22/36 anonim ***** válasza:
61%
Isten miért okozna neked gondot? Gondold át mikor mondod ,hogy a hívők okozzák a gondot akkor azok az emberek valóban hívők vagy képmutatók . Imádkozni fogok érted.! És kitől kaptad az életedet????? AZ ISTENTŐL . MERT Ő SZERET ÉS FIGYEL . ENGEDD BE A SZÍVEDBE ENNYI AZ EGÉSZ.
2014. júl. 11. 16:15
 23/36 anonim ***** válasza:
0%
Isten NEM csak nekem hanem az egész Emberiségnek gondot okoz! Azzal, hogy régimódi "tanokkal, elvekkel" látja el hívőit, követőit. Mondd, mi lesz veletek vallásos emberekkel, ha netalán holnap beállít egy földönkívüli anyahajó? Akkor is hinni fogtok benne? Eleve Isten a Földet teremtette, na de mi van a többi bolygóval, holddal? Erre tudsz érdemleges választ adni?
2014. júl. 11. 16:19
 24/36 anonim ***** válasza:
0%

Továbbá az én meglátásom szerint

A Sátán minden emberben ott lakozik, idő kérdése az, hogy "kitörjön". Annyi Istenfélő bűnűző van. Isten miért engedi, hogy "jelképe" gyilkosok eszköze legyen? A Keresztes miket tettek annak idején? mindenkit lemészároltak, akik nem vallották magukat kereszténynek. Azokkal a papokkal mi van, akik annyira Istenfélők, hogy 8-14 éves fiúkat kúrnak seggbe?

2014. júl. 11. 16:21
 25/36 anonim ***** válasza:
0%

Az Isten hazugság!

A Sátánon keresztül erőhöz jutok.

A Sátán segítségével hatalmat szerzek.

A Sátán által győzedelmeskedem.

A Sátánon keresztül a láncaim letörnek.

A Sátán felszabadít.

2014. júl. 11. 16:24
 26/36 anonim ***** válasza:
0%

Nincs Isten, Sátán van.

Nincs félelem, hatalom van.

Nincs halál, örökkévalóság van.

Nincs gyengeség, a Sátán erővel ruház fel.

Én vagyok a Sátán karja s szíve.

Nem ismerek félelmet, de félelmet okozok az ellenségeimnek.

Én vagyok a világok pusztítója.

Ismerem a sötét oldal hatalmát.

Én vagyok a gyűlölet lángja.

Az egész univerzum előttem hajol meg.

A sötétségnek áldozom magamat, ahol igazi életet találtam a világosság halálában.

2014. júl. 11. 16:25
 27/36 anonim ***** válasza:
57%
Rossz a meglátásod te az ószövetségi példákat hozod fel és álkeresztényeket. Ma már Újszövetségben élünk az Ószövetségben igenis haragudott ISten az emberre. De az Újszövetség a kegylemről szól mert Jézus elvitt mindent a kereszten. Pontosan van örökkévalóság és gyötrődni akarsZ? Nem hiszem. Ha pokolba jutsz ott szenvedni fogsz örkkön örökkön örökkön örökkéé onnan nincs kiút ..Ott már késő . Most még megtérhetsz te légy az igazi keresztény az ördög csak elvesz főleg a személyiségedből . Te pusztítani akarsz te hatalomra akrsz törni ez nem jó dolog mert ha mindenki úgy gondolkozna mint te akkor már tömeg mészárlás lenne. Az űrlények és az egyéb bolygók is Isten teremtménye. Az Isten ezt mondta: Ki bennem hisz nem szégyenülhet meg. Barátom, neked csak elkell fogadnod ezt a szeretetet és ennyi az egész .
2014. júl. 11. 16:40
 28/36 anonim ***** válasza:
14%

Nálam három dolog számít igazán ( a család mellett)

Erő, Pénz, Hatalom

2014. júl. 11. 16:44
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
Milyen buta vagy te Muveszlelek...
2014. júl. 11. 16:47
 30/36 anonim ***** válasza:
0%

Kitalálom, a másik kérdéstől jöttél át ide. :D

Neked is meg a többi kereszténynek is csak gratulálni tudok.

2014. júl. 11. 17:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!