Hogyan kell kérni istent?
Eléggé sz@r helyzetben vagyok, és még csak nem is látom a gödör alját. Jó lenne, ha isten segítene egy kicsit, de hiába kértem eddig, sz@rt a fejemre. Lehetséges, hogy tanítani akar valamit, de arra a kérdésre sem érkezett válasz, hogy mit? Szóval, vagy válasz kell, vagy segítség.
Mit tegyek, hogy valamelyik a kettő közül megérkezzen?
Hittérítők kíméljenek! Köszönöm!
Mi a betegséged?
Mennyi pénzre volna szükséged?
Mi a helyzet a szerelemmel?
A világnézetek: római katolikus v. nap-kereszténység. Érzem, hogy vannak közös pontok, de nem találom őket.
Köszi Luci, de egy rendes munkahelyet keresnék. Jelenleg anyámmal élek, és per pillanat csak az ő nyugdílya van. Ez eléggé pocsék helyzet, nekem kellene támogatnom őt, nem fordítva.
Egy lábtörés (amiatt rúgtak ki), és annak az utóhatásai. Gyenge a bokám, kisebb terheléstől is sántikálok, állandó a fájdalom(a rehab után alakult ki ez a helyzet)
Mennyi pénz? Annyi, ami megadhatná a fenttartható élet lehetőségét. Meg esetleg egy kevés plusz, amivel …
… a szerelem: megtaláltam a másik felemet, de esélytelen az együttéllés, házasság, gyereknevelés.
Ha valakinek nem válaszoltam, annak bocs!
Huh, erről a nap-kereszténységről nem hallottam még. (remélem nem az, amikor fénnyel táplálkoztok meg hasonlók, bár tuti nem)
Ha egyiket választanád, mi hiányozna a másikból?
Mi jó egyikben és mi a másikban? Keverni nem lehet a nézeteket?
A támogatásról annyit, hogy mindig azt kell támogani, aki bajban van.
Anyukád biztosan szívesen támogat és tudja jól, hogy te is támogatnád őt, ha tudnád. (akkor rosszabb a helyzet, ha egyikőtök sem tudja a másikat). Gondolom szeretitek egymást és ez a legfontosabb.
A bokádra tudok néhány dolgot javasolni, de nem biztos, hogy bevállik:
Ezenkívül javasolt kálcium, magnézium + D vitamin. (bár a multi a legjobb).
Gyulladásos fájdalom esetén egy kis kamilás áztatás is segíthet vagy én helyedben adnék a szaunának egy esélyt.
A lényeg, hogy ne terheld agyon magad, viszont a napi mozgás szükséges. Nem lehet csak ülni és állni.
Javasolhatnám még ezt:
De sajnos ez sem a legolcsóbb termék. A lóbalzsomat viszont nem hagynám ki, ha az orvos nem tud mit mondani.
Esetleg masszással lehetne még próbálkozni.
Jó persze pénzbe kerül...
Csak gonoltam írok akkor is valamit, hogy ne legyen reménytelen.
Miért esélytelen a szerelem?
Nem hiszem, hogy a pénz miatt.
Ugye azért nem nyomorogsz?:(
Nem. De a számlák kezdenek egyre nagyobb gondot okozni :-\
A szerelemhez nem kell pénz. De az együtt beteljesülő szerelemhez és szeretethez nem ártana némi kiindulási alap.
Köszi a tippeket. Sok mindent végigpróbálnék … ha lenne rá módom.
Kedves kérdező!
Nagyon sajnálom, hogy rossz helyzetben vagy, imádkozni fogok érted. Én szerintem is jól csinálsz mindent, én a helyedben még "felajánlanék" valamit. Pl. olyasmit mint egy fura böjt, de ezt gondolom nem érted, mondok példát. Én szeretek zenét hallgatni, de vasárnapot és szombatot kivéve nem hallgatok zenét. Ez olyan, mintha nem ennék húst, csak nekem a hús nem fontos, arról nem nagy dolog lemondani, csak a szüleimnek okozna kellemetlenséget. Érted?
De meg... ne haragudj, nagyon le fog pontozni mindenki, a válaszom első feléért is, de... esetleg... a másik feled is a te nemedhez tartozik? Mert ha igen (fel vagyok készülve a lepontozásra), akkor szerintem azt akarja üzenni, hogy a szerelem jó dolog, és Istentől származó, és az együttélés szerintem nem bűn. Illetve talán a szex bűn, de az együttélés és a szerelem nem.
Ha meg más okod van arra, akkor miért nem lehettek együtt? Mármint tényleg "nem ártana" kiindulási alap, de nem feltétlenül szükséges.
Ez nem hinném, hogy egy hasznos válasz lett... sebaj. Én TÉNYLEG csak segíteni akartam. :) Drukkolok neked!
Tőlem ment a zöld kezecske :-)
A böjt ötlete: azt hiszed nem gondoltam rá? Nem próbálkoztam vele korábban? De akkor is hasztalan volt.
Ellenkező nemű szerelemről van szó :-) Van köztünk némi távolság, ami nem nagy, de utakon annal nagyobb. A jelenlegi helyzetem miatt csak ritkán tudunk találkozni. Jogsim van, de kocsim nincs, a tömegközlekedés meg katasztrófa. A kapcsolatunk így is él. De … ide több kellene. Amire viszont csak 1 megoldás van: a pénz. Jó lenne egy közös életet kialakítani, és ha már egyszer jó lenne ezt a kapcsolatot hivatalossá is tenni. Részemről fontos lenne, mert eléggé konzervatív vagyok ebből a szempontból, számára meg nagy leki segítséget jelenthetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!