Léteznek meleg-keresztény párok?
Kérdező a Bibliából kiderül, hogy vagy a szülők bűne miatt, vagy pedig a te bűneid miatt adhatott át Isten ezeknek a tisztátalan indulatoknak.
Jézus Krisztus viszont megszabadíthat téged. Kérd Őt, hogy segítsen rajtad, olvasd a Bibliát és legyél Istenhez hűséges, elfordulva a bűntől.
Ehhez viszont akarni kell. Ha csak úgy kéred Jézust, hogy közben nem is akarod annyira, akkor Ő nem is fog megszabadítani téged, mivel szabad akaratot adott neked is.
Bátorításként itt ez az igeszakasz:
János 6,37: Minden, amit nékem ád az Atya, én hozzám jő; és azt, aki hozzám jő, semmiképpen ki nem vetem.
Menj el egy keresztény gyülekezetbe, lehetőleg egy pünkösdi gyülekezetbe, de egy sima keresztény gyülekezet is megteszi, ott sokat tudnak segíteni. Én is segíthetek és szívesen válaszolok minden kérdésedre, persze csak ha akarod.
"Pontosabban csak ők tartják magukat kereszténynek, de de valójában nem azok."
Nem vagyon nagyon jártas az ilyenekben, de nem pont ti mondjátok, hogy ne ítélj, hogy ne ítéltess?Kinek van joga megkérdőjelezni egy másik ember hitének a valódiságát pusztán a nemi hovatartozása alapján?
"Általában akiknek ennyire fontos a melegek dolga, azok a melegben szoktak felvonulni, nem pedig itt a gyakorin"
Tanítok egy új szót:empátia.Sok mindenre képes, ha használják is.
Tisztelt Kérdező!
A 4-es válaszoló vagyok. Abban teljesen igazad van, hogy a "homoszexuális" szó kései eredetű, így Pál nem írhatta bele a levelébe.
Az eredeti szövegben az "arszenokoitész" szerepel, amelyet a hellenisztikus civilizációban a homoszexuális emberekre alkalmaztak, körülbelül úgy, mint manapság a "meleg" vagy a "homokos" kifejezést.
55%-os én egy boldog és szabad ember vagyok Jézus Krisztusban :)
Hadd kérdezzek valamit. Mi alapján döntöd el, hogy mi a jó és mi a rossz?
"Pontosabban csak ők tartják magukat kereszténynek, de de valójában nem azok. "
ezt bárki mondhatja. mondjuk én rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!