Nem azt tanitjak,hogy a szervezetukhoz kell tartozni.
Nem irnam le a sorrendet,ha erdekel kerdezd meg.
Kedves Sándor76 te Jehova Tanúja vagy?
Ha igen akkor elmondanád,hogy miért törölték ki az UVF bibliából a "KEGYELEM"szót?
Ha nem lenne semmi gondotok a Kegyelemmel akkor akkor a fordításkor nem írták volna át "ki nem érdemelt kedvesség"re. Nem igaz?
"Nem azt tanitjak,hogy a szervezetukhoz kell tartozni."
Ezzel szemben:
"Az örök élet elnyerése végett Jehova szervezetéhez [Őrtorony] kell tartoznod, Isten akaratát kell cselekedned.” - Örökké élhetsz Paradicsomban a földön. 255. o."
Legalább a saját tanításaidat ne tagadd már le.
Sajnos kevertek mint a fagyigep.
A ki nem erdemelt kedvesseg,felette all a kegyelem felett.
A ki nem erdemelt kedvesseg altal torodik meg eggyaltalan velunk,mert bunosok vagyunk,es nem lenne neki muszaly ezt megtenni.
De Jezus valtsaga altal,aki az O fia,van lehetosegunk kozeledni hozza.
Ez reszerol,hogy felaldozta a fiat,egy nagyon nagy ki nem erdemelt kedvesseg.
Mivel en bunos vagyok,es rengeteg hibat,vagy akar bunt is kovettem el,Jezus valtsaga altal nekem is van lehetosegem kozeledni Istenhez.
Eltorli a buneimet,vagyis megkegyelmez nekem Jezus valtsagara valo tekintettel.
De ha en ezek utan nem ugy elek,ahogy azt O meghatarozza[nem nehez],akkor a sorozatos es szandekos hibaimert,buneimert nem kegyelmez nekem.
Gondolj bele,ha igy lenne,barki csinalhatna barmit,mert Jezus majd tisztara mossa.
A jelenesek konyve irja,aki szereti,es gyakorolja a helytelen dolgokat azok szamara nincs megmentes.
Ezekiel konyveben van,ha valaki megter,es utanna tovabb gyakorolja a bunt,meg fog halni az o buneben.
Azt mondta Jezus;aki mindvegig kitart az reszesul megmentesben.
"A ki nem erdemelt kedvesseg,felette all a kegyelem felett."
Semmi nem áll a kegyelem felett, a "ki nem érdemet kedvesség" egy kreált műszó, amelyet a JT-k alkottak, mert a ti istenképeteknél nem létezik a kegyelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!