Tisztelt Jehova tanúi! Erről mi a véleményetek? https://www.youtube.com/watch? V=XPOfVQuV_hk
Jehova Tanúi számára a videóban elhangzottak bizonyára természetesek.
Az azonban botrányos, hogy a játékbabákat sátáninak tekintik, miközben a tanításai alátámasztásához attól sem riadnak vissza, hogy a kiadványaikban a biológiai adatokat meghamisítva idézzék.
Durva hogy nem látnak a saját hazugságaiktól!
a szegény gyerekek hiszékenységét pedig kihasználják!
.... nem tudom, mit tartalmaz az általad belinkelt valami... nem néztem.
Csupán gyorsan átnéztem a feleleteket.
Tudod kicsit óvatosnak kell lenni, milyen forrásból van az információ, hiteles-e vagy nem.
Aztán mindnyájan intelligenciánkhoz, és hiszékenységünkhöz képest fogadjuk el amit hallunk-látunk.
Nekünk a hivatalos weeb oldalunk magyarul a [link]
De ha tudsz beszélni más nyelven is, akkor kiválaszthatod amelyiket akarod
Katy
Katy, ha nem nézted a videót mi a faszomról mondasz véleményt? Te akkora egy sötét ember vagy, hogy az már nekem fáj.
A hivatalos honlapról meg annyit, hogy egy politikai pártnak is van saját oldala ahol a hazugságait terjesztheti, de az igazság máshol keresendő, veletek kapcsolatban itt:
Előző válaszoló!
Ott a pont nálad :-) Csak sajnos Katy nem lát tovább a szervezetétől, mivel Jehova Tanúit arra nevelik, hogy bízzanak a szervezetükben, így nincs racionális gondolkodásuk. Számukra az az igaz, amit a szervezetük mondd, még akkor is, ha az nem felel meg a tudományos/teológiai tényeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!