Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A féltestvéreim zsidók. Van...

A féltestvéreim zsidók. Van okom félteni őket?

Figyelt kérdés
Állandóan azt látom/hallom/olvasom, hogy a zsidók ilyen rosszak meg olyan rosszak. A két féltesóm zsidó(én nem) és zsidó iskolába járnak. De 6.-ban felvételizniük kell egy 6 osztályos gimnáziumba, mert apu szerint annak az iskolának ahova most járnak az alsó tagozata nagyon jó, de a felső tagozata gyengébb. Nagyon félek, hogy ha átmennek egy hagyományos gimnáziumba, ott majd elítélik őket a diáktársaik a zsidóságuk miatt. Van okom félelemre, vagy ez nem ilyen erős?
2010. jan. 3. 12:53
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

23:54

ja meg egoisták és jó pénzért az anyjukat is eladnák ... -.-

2010. jan. 11. 23:59
 32/33 anonim ***** válasza:
23:59, ott a pont. Nem tisztelnek ezek se Istent, se embert, se a tízparancsolatukat.
2010. jan. 12. 00:04
 33/33 anonim ***** válasza:

Ha olyanok mint Zuckerberg, vagy Bernard Madoff, akkor vastagon van okod félteni őket.

"Mennyi beszűkültagyú s€ggfej van itt. Én zsidó vagyok..."

Ha nem tetszik, csomagolj és zúzzál Izraelbe. Nem fogsz hiányozni, szia.

" Tudományos kutatások bizonyították, hogy az echte zsidóknak a legmélyebben barázdált az agyuk, ergo. a legokosabbak :) Éljenek a bibsik :P"

Hol van ez a tudományos kutatás? A zsindexen? :DDD

Félelmetesen sötét ostobák vagytok mindketten, elkéne nektek oda egy-egy fekete lyuk, hogy világítson.

Kaptátok a mínuszt mindketten, véglények.

2018. szept. 1. 01:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!