Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A féltestvéreim zsidók. Van...

A féltestvéreim zsidók. Van okom félteni őket?

Figyelt kérdés
Állandóan azt látom/hallom/olvasom, hogy a zsidók ilyen rosszak meg olyan rosszak. A két féltesóm zsidó(én nem) és zsidó iskolába járnak. De 6.-ban felvételizniük kell egy 6 osztályos gimnáziumba, mert apu szerint annak az iskolának ahova most járnak az alsó tagozata nagyon jó, de a felső tagozata gyengébb. Nagyon félek, hogy ha átmennek egy hagyományos gimnáziumba, ott majd elítélik őket a diáktársaik a zsidóságuk miatt. Van okom félelemre, vagy ez nem ilyen erős?
2010. jan. 3. 12:53
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
30%
ma magyarországon majdnem úgy utálják őket,mint a cigányokat,általánosítanak,stb..sajnos van ok a félelemre,vigyázzanak magukra,te is rájuk!
2010. jan. 3. 12:55
 2/33 anonim ***** válasza:
35%
nekem egy csomó Jt. ismerősöm van, akiknél jobban szerintem nem útálnak semmilyen más vallású embereket. ők megoldják ezt, tudják kezelni, sőt, kihívásként kezelik, és ez még ösztönzi is őket. ez egy hitpróba. ha az üldözés hatására feladja a hitét, legalább kiderül számára is, mennyit ér az ilyen hit.
2010. jan. 3. 13:01
 3/33 anonim ***** válasza:
86%

semmi bajuk nem lesz, nem kell felülni a liberális propagandának

hány esetről hallottál mostanság, hogy zsidó gyerekeket zaklattak volna a zsidóságuk miatt? pedig ha történt volna ilyen, hetekig tele lenne vele a média

egyébként van zsidó gimnázium is

2010. jan. 3. 13:04
 4/33 anonim ***** válasza:
18%

Ez Magyarország... A begyöpösödött keresztények hazája. Az összes vallási konzervatív legyen az keresztény, zsidó, muszlim, a saját hazájában lenézi a más vallásúakat.

A tesóidnak van oka félni. (Hozzáteszem: egy kereszténynek is van oka félni Izraelben.)

Üdv! Egy ateista.

2010. jan. 3. 13:30
 5/33 anonim ***** válasza:
18%
Kitörölted a válaszomat te zsidó!
2010. jan. 3. 13:47
 6/33 A kérdező kommentje:

13:47

Atyaúúristen. Ha kicsit okosabb lennél és nem vakítana el teljesen a rasszizmus, láthatnád, hogy írtam, hogy nem vagyok zsidó. Mellesleg ezen az oldalon a kérdést kiíró nem tudja kitörölni a választ akár zsidó, akár nem. Csak az oldal szerkesztői tudják törölni a válaszokat és ez is független a vallási hovatartozásuktól. Állj már le. Kösz.

2010. jan. 3. 13:55
 7/33 anonim ***** válasza:
26%

Megint 13:30 vagyok.

"Kitörölted a válaszomat te zsidó!" -Na erről beszéltem...

2010. jan. 3. 14:05
 8/33 anonim ***** válasza:
59%

az ateistaság mellett látnok is vagy?

vagy honnan tudod, hogy a zsidózó keresztény lenne?

ill. max. csak annak tartja magát

2010. jan. 3. 14:08
 9/33 anonim ***** válasza:
38%

az első vagyok,és én is erről beszéltem:

"Kitörölted a válaszomat te zsidó!"

2010. jan. 3. 14:08
 10/33 anonim ***** válasza:
honnan tudod, hogy a zsidózó keresztény lenne? - Nem mondtam, lehet az muzulmán vagy bármi más. És nem vagyok látnok. A látnokok csalók (szerintem).
2010. jan. 3. 14:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!