A féltestvéreim zsidók. Van okom félteni őket?
vannak olyan látnokok,akik bebizonyítják a látnokságukat,és tényleg mindent tudnak!!
nem mind csaló,van köztük igazi is!!Csak azt is csalónak vélik sajnos a többiek végett..még ha magyarázat nincs is rá
az igazi látnok pl:Sylvia Browne..van is egy könyve,amiben mindent leír!
Amúgy én arra mondam,hogy erről beszéltem,hogy a magyarok ugyanúgy utálják a zsidókat,mint a cigányokat,és általánosítanak is!!aki azt a kedves választ írta,hogy ...te zsidó! annak nem taopasztalok egy papucsállatnyi agysejtet sem a fejében..nem elég,hogy olvasni sem tud,de gondolkozni sem..sajnálom szegényt..
a gyűlölet elveszi a látását és goindolkozását!!
az első válaszoló vagyok,rosszat írtam,hogy le lett pontov????????Nem ez az igazság???????????????????
engem ezért miért kell lepontozni??
Ki volt az,aki nem bírja elfogadni az igazságot?????
Pff tiszta off lett az egész kérdés, most már arról van, szó, h mennyire hihetők a látnokok :DDD
Amúgy én nem tudom elképzelni, h bárki bántaná őket azért, mert Zsidók, szerintem aki azt gondolja, h ez jelenthet problémát, az saját magából indul ki, tehát rasszista.Normális, átlagos ember nem néz le senki a vallása vagy nemzetisége miatt, ez nevetséges.Sokszor a Romákat nem azért utálják, mert sötétebb a bőrük, hanem a viselkedésük miatt, persze van sok kivétel is, de számos roma sokszor egyszerűen antiszociálisan viselkedik.
Mindegy, a lényeg, h sztem nincs ok aggodalomra, legföljebb valami ócska divatnácit zavarna ez, de azok általában úgy is túl gyávák, h bármit tegyenek, tehát nem lesz gond sztem :)
"szerintem aki azt gondolja, h ez jelenthet problémát, az saját magából indul ki, tehát rasszista."
Szerinted egy ilyen kérdés feltevése után rasszista vagyok?!:O Én csak azért tettem fel a kérdést mert azt látom, hogy mostanában nagy divat zsidózni és a sok hülye gyerek dobálózik ezzel, anélkül, hogy tudná mit utál. Tudom milyen mikor pár kamasz céltáblának használ és csak ettől féltem őket. Ennyi az egész.
17:07 vagyok!
Nem rád céloztam ezzel, hanem azokra, akik azt mondják, h bizony van mitől tartani, mivel szerintem nekik problémát jelentene az ha vki Zsidó, tehát saját magukból indulnak ki, ezért ez a véleményük.Attól, h megkérdezed, persze még nem vagy rasszista, érthető, mivel manapság tényleg sok ilyesmit hallani, de ez sztem kicsit föl is van turbózva a média által, legalább is én nem tapasztaltam még olyat a környezetemben, h vki kifejezetten utálná a zsidókat.
Az unokatestvéreim magyarok. Van okom félteni őket ?
(Én is magyar vagyok )
Az első válaszolónak ("ma magyarországon majdnem úgy utálják őket,mint a cigányokat,általánosítanak,stb..sajnos van ok a félelemre,vigyázzanak magukra,te is rájuk!")
Gratulálok! A liberális propaganda neked is teljesen átmosta az agyadat. Hogy lehetsz ennyire hülye? Nem sokkal vagy jobb, mint azok a nácik, akiknek Hitler mosta át az agyát. Miért nem tudsz saját fejeddel kondolkozni? Sablonokat látsz a médiából és rögtön elhiszed igaznak? Szánalmas vagy...
En segiteni szeretnek.
A legfontosabb dolog, hogy szembenezzenek azzal a tennyel, hogy a magyar tarsadalom bizonyos retegei szamara ok nem magyarok, hanem zsidok. Ebbol - az emlitett retegen belul - az kovetkezik, hogy o nem (pld Balogh Zsolt) egyen, hanem haszonleso,..... zsido. A szembenezes azert fontos, mert barhol, barmikor elofordulhat, hogy ennek megfelelo viselkedesbe utkozik, es ilyenkor tudnia kell, hogy o igenis Balogh Zsolt, es nem.... Ebben biztosnak kell lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!