Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A féltestvéreim zsidók. Van...

A féltestvéreim zsidók. Van okom félteni őket?

Figyelt kérdés
Állandóan azt látom/hallom/olvasom, hogy a zsidók ilyen rosszak meg olyan rosszak. A két féltesóm zsidó(én nem) és zsidó iskolába járnak. De 6.-ban felvételizniük kell egy 6 osztályos gimnáziumba, mert apu szerint annak az iskolának ahova most járnak az alsó tagozata nagyon jó, de a felső tagozata gyengébb. Nagyon félek, hogy ha átmennek egy hagyományos gimnáziumba, ott majd elítélik őket a diáktársaik a zsidóságuk miatt. Van okom félelemre, vagy ez nem ilyen erős?
2010. jan. 3. 12:53
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

vannak olyan látnokok,akik bebizonyítják a látnokságukat,és tényleg mindent tudnak!!

nem mind csaló,van köztük igazi is!!Csak azt is csalónak vélik sajnos a többiek végett..még ha magyarázat nincs is rá

az igazi látnok pl:Sylvia Browne..van is egy könyve,amiben mindent leír!

Amúgy én arra mondam,hogy erről beszéltem,hogy a magyarok ugyanúgy utálják a zsidókat,mint a cigányokat,és általánosítanak is!!aki azt a kedves választ írta,hogy ...te zsidó! annak nem taopasztalok egy papucsállatnyi agysejtet sem a fejében..nem elég,hogy olvasni sem tud,de gondolkozni sem..sajnálom szegényt..

a gyűlölet elveszi a látását és goindolkozását!!

2010. jan. 3. 14:35
 12/33 anonim ***** válasza:
58%

az első válaszoló vagyok,rosszat írtam,hogy le lett pontov????????Nem ez az igazság???????????????????

engem ezért miért kell lepontozni??

Ki volt az,aki nem bírja elfogadni az igazságot?????

2010. jan. 3. 14:38
 13/33 anonim ***** válasza:

Pff tiszta off lett az egész kérdés, most már arról van, szó, h mennyire hihetők a látnokok :DDD

Amúgy én nem tudom elképzelni, h bárki bántaná őket azért, mert Zsidók, szerintem aki azt gondolja, h ez jelenthet problémát, az saját magából indul ki, tehát rasszista.Normális, átlagos ember nem néz le senki a vallása vagy nemzetisége miatt, ez nevetséges.Sokszor a Romákat nem azért utálják, mert sötétebb a bőrük, hanem a viselkedésük miatt, persze van sok kivétel is, de számos roma sokszor egyszerűen antiszociálisan viselkedik.

Mindegy, a lényeg, h sztem nincs ok aggodalomra, legföljebb valami ócska divatnácit zavarna ez, de azok általában úgy is túl gyávák, h bármit tegyenek, tehát nem lesz gond sztem :)

2010. jan. 3. 17:07
 14/33 A kérdező kommentje:

"szerintem aki azt gondolja, h ez jelenthet problémát, az saját magából indul ki, tehát rasszista."

Szerinted egy ilyen kérdés feltevése után rasszista vagyok?!:O Én csak azért tettem fel a kérdést mert azt látom, hogy mostanában nagy divat zsidózni és a sok hülye gyerek dobálózik ezzel, anélkül, hogy tudná mit utál. Tudom milyen mikor pár kamasz céltáblának használ és csak ettől féltem őket. Ennyi az egész.

2010. jan. 3. 17:22
 15/33 anonim ***** válasza:
92%
Ne add a kezébe a Talmudod amúgy keresztény vagyok fajvédők!
2010. jan. 3. 17:24
 16/33 anonim ***** válasza:

17:07 vagyok!

Nem rád céloztam ezzel, hanem azokra, akik azt mondják, h bizony van mitől tartani, mivel szerintem nekik problémát jelentene az ha vki Zsidó, tehát saját magukból indulnak ki, ezért ez a véleményük.Attól, h megkérdezed, persze még nem vagy rasszista, érthető, mivel manapság tényleg sok ilyesmit hallani, de ez sztem kicsit föl is van turbózva a média által, legalább is én nem tapasztaltam még olyat a környezetemben, h vki kifejezetten utálná a zsidókat.

2010. jan. 3. 18:19
 17/33 anonim ***** válasza:
82%

Az unokatestvéreim magyarok. Van okom félteni őket ?

(Én is magyar vagyok )

2010. jan. 3. 20:33
 18/33 anonim ***** válasza:
81%

Az első válaszolónak ("ma magyarországon majdnem úgy utálják őket,mint a cigányokat,általánosítanak,stb..sajnos van ok a félelemre,vigyázzanak magukra,te is rájuk!")

Gratulálok! A liberális propaganda neked is teljesen átmosta az agyadat. Hogy lehetsz ennyire hülye? Nem sokkal vagy jobb, mint azok a nácik, akiknek Hitler mosta át az agyát. Miért nem tudsz saját fejeddel kondolkozni? Sablonokat látsz a médiából és rögtön elhiszed igaznak? Szánalmas vagy...

2010. jan. 4. 09:52
 19/33 anonim ***** válasza:

En segiteni szeretnek.

A legfontosabb dolog, hogy szembenezzenek azzal a tennyel, hogy a magyar tarsadalom bizonyos retegei szamara ok nem magyarok, hanem zsidok. Ebbol - az emlitett retegen belul - az kovetkezik, hogy o nem (pld Balogh Zsolt) egyen, hanem haszonleso,..... zsido. A szembenezes azert fontos, mert barhol, barmikor elofordulhat, hogy ennek megfelelo viselkedesbe utkozik, es ilyenkor tudnia kell, hogy o igenis Balogh Zsolt, es nem.... Ebben biztosnak kell lennie.

2010. jan. 4. 18:22
 20/33 anonim ***** válasza:
09:52-es vagyok. Érvelni is tessék, ne csak esztelenül lepontozni. Arra egy csimpánz is képes.
2010. jan. 5. 00:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!