Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A féltestvéreim zsidók. Van...

A féltestvéreim zsidók. Van okom félteni őket?

Figyelt kérdés
Állandóan azt látom/hallom/olvasom, hogy a zsidók ilyen rosszak meg olyan rosszak. A két féltesóm zsidó(én nem) és zsidó iskolába járnak. De 6.-ban felvételizniük kell egy 6 osztályos gimnáziumba, mert apu szerint annak az iskolának ahova most járnak az alsó tagozata nagyon jó, de a felső tagozata gyengébb. Nagyon félek, hogy ha átmennek egy hagyományos gimnáziumba, ott majd elítélik őket a diáktársaik a zsidóságuk miatt. Van okom félelemre, vagy ez nem ilyen erős?
2010. jan. 3. 12:53
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
36%

Nagyon valószínű hogy el fogják ítélni őket. A cápázóhorog-orrúak elég kárt okoztak az országnak hogy gyűlöljük őket.

Ja, és NEM vagyok náci, csak egy jogosan mérges polgár.

2010. jan. 5. 08:43
 22/33 anonim ***** válasza:
Nyugi nem lesz bajod
2010. jan. 10. 20:00
 23/33 anonim ***** válasza:
Ha nem vállalják fel a többiek előtt akkor, nem igazán jönnek rá hogy biboldó. Bár lehetőleg ne shalommal köszönjön az osztálytársainak...
2010. jan. 10. 20:12
 24/33 anonim ***** válasza:
Nem gáz, nálunk van egy félzsidó és tök jól elhaverkodik vele mindenki :D Néha hülyítik h zsidó de mindenki a haverja mondom.
2010. jan. 10. 21:27
 25/33 Zenon ***** válasza:

Nem kell féltened őket,hamarosan övék lesz ez az ország,

mi csúnya ,,rasszista" magyarok meg megyünk a zaciba.

Nekik több joguk lesz,mint nekünk,úgyhogy nyugodj meg,

nem érheti őket semmi megkülönböztetés.Legalábbis nem megtorlatlanul.Egyébként ha nem hangoztatják,nem lesz semmi baj.Nálunk is tanult egy zsidó gyerek anno,még gimiben,de mindenki kedvelte.Jó fej volt.

Soha,egy szóval se utalt senki a ,,származására".

2010. jan. 10. 22:06
 26/33 anonim ***** válasza:
21%
Nálunk nem volt zsidronc gyerek, se általánosba, se középiskolába. A többiek valószínűleg fel is akasztották volna a fűtéscsőre...
2010. jan. 10. 23:24
 27/33 anonim ***** válasza:
6%
kampós bipsik
2010. jan. 10. 23:27
 28/33 anonim ***** válasza:
49%
Mennyi beszűkültagyú s€ggfej van itt. Én zsidó vagyok, Általánosba a Javne Lauder-ba jártam, majd középiskolába a Szabóba, és mindenki tudta hogy zsidó vagyok, és mégis nagyon szerettek, és most is nagyon szeretnek. Sokszor elpoénkodtunk hogy Bóker tov!-al köszöntünk egymásnak reggelente, meg amikor suliból elmentünk, akkor Shalom!-volt. Sőt, miután elolvastam a Tórát, és a Talmudot is, ezért sokat meséltem nekik a zsidóságról, és nagyon érdekelte őket. Egyébként, hidd el a zsidókra csak irigyek, a nagyarc keresztények meg szerintem csak irigyek, és a saját vallásukat csapják be. A biblia tele van ellentmondással pl. "Ne készíts faragott bálványt, és ne imádd" Na, akkor tessék elgondolkozni hogy mi a franc az a kereszt a jézussal a templomban. Bálvány???
2010. jan. 11. 01:28
 29/33 anonim ***** válasza:
36%
Remélem a Javne Lauderbe felveszik a Borsodi cigányokat is. És hogy ez ne legyen akadály a Jászladányi eset hatására létrehozott alapítvány befizeti nekik a tandíjat. Vagy mégsem???
2010. jan. 11. 20:42
 30/33 anonim ***** válasza:

Olyan buták vagytok. Tudományos kutatások bizonyították, hogy az echte zsidóknak a legmélyebben barázdált az agyuk, ergo. a legokosabbak :) Éljenek a bibsik :P

Üdv: Egy zsidó.

2010. jan. 11. 23:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!