Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Megtanítana valaki imádkozni?...

Megtanítana valaki imádkozni? KERESZTYÉNEK!

Figyelt kérdés
egyszerűen nem tudok imádkozni, de érzem, hogy fontos lenne megtanulnom, hogy jobb életet élhessek.

2014. jún. 15. 22:52
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Nem kell megtanulni imádkozni, csak mond el amit érzel.
2014. jún. 16. 17:25
 32/33 anonim ***** válasza:

Krisztus az újszövetségi írás szerint EGY imát tanított, nem 23-a, 123-at, 1230-at. EGYET.

Aki (tényleg) ragaszkodik a bibliához (nem értem miért tenné, de ő tudja) azt használja.

2014. jún. 17. 13:43
 33/33 I.B.T. ***** válasza:

Igazán nem akarok kötekedni, de inkább fogj meg egy tankönyvet és menj vissza az iskolába mert nem attól lesz jobb az életed ha imádkozol hanem ha: tanulsz, szerzel az eszed által rendes munkát, aztán jöhet egy feleség, gyerek/ek, és mivel van munkád, van pénzed, és egy így egy okkal kevesebb van a vitára. Nem, a pénz nem boldogít de segít egy jobb társadalmi szintet megtartani ha okosan használod.

Ateista vagyok, nem akarlak megtéríteni de szerintem ha úgy érzed, hogy már imádkozni kellene egy szebb életért akkor ott már lehet, hogy nem segít az ima.+ szerintem az imádkozást nem lehet megtanulni mivel mindenki egyedi ezért mindenki saját magának alakítja ki az imádkozási szokásait. Tedd össze a két kezed és mondj szépeket!

2014. jún. 18. 15:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!