Mit kíván meg töllünk Isten?
Figyelt kérdés
NE MÁSOLJATOK BE SEMMIT, légyszives.2010. jan. 2. 13:29
21/43 A kérdező kommentje:
14.22 ??? ilyet nem állítottam. mindenkinek lehetősége van imában Istenhez fordulni. és a szavát olvasni. ahogy nekem is, úgy neked is.
2010. jan. 2. 14:25
22/43 anonim válasza:
szerintem ott a vádsskodás, hogy alaptalanul azzal vádolsz másokat, hogy ok nélkül kötözködnek veled, akármit is csinálsz/írsz
23/43 A kérdező kommentje:
nem, tévedés. azt állítottam, és állítom, hogy olyan dologba kötött bele, ami azt mutatja, hogy kötözködni akar. elvégre egy vallásokkal foglalkozó oldalon miért köt bele a helyesírásba? szerinted van olyan, aki még soha nem írt le semmit helytelenűl? szerintem nincs. akkor meg miért? ő is ugyanazt teszi. EZT álítottam, szerintem ez nem vád, hanem tény, mert ez egy levont következtetés. mivel pedig nem volt szándékos részemről, biztos megbocsájtja, és ezáltal visszatérhetnénk a kérdéshez.
2010. jan. 2. 14:37
24/43 anonim válasza:
Lószart se. Istent az ember teremtette a saját képére. Azért olyan kicsinyes, nagyképű, hatalommániás, szadista elmebeteg a Biblia Istene.
25/43 A kérdező kommentje:
sátánra gondolsz? a jellemzésed alaoján egyértelműen ráismertem. tényleg ilyenné tette az embereket is e világrendszer istene. de ne agodj, ő tudja, hogy kevés ideje van.
2010. jan. 2. 14:46
26/43 anonim válasza:
Nem, arra az emberi teremtményre, aki a Biblia szerint égő csipkebokorból szólt Mózeshez, aztán felcsinált egy házasságban élő szüzet.
27/43 A kérdező kommentje:
te, haver, figyelj már! szerintem az nem emberi teremtmény volt, akire te gondolsz!!!
2010. jan. 2. 15:02
28/43 anonim válasza:
Úgy látszik eltévedtem. A fel tett kérdésre miért válaszol olyan, aki nem hisz Istenben? Ő maximum annyit írhat: fogalmam sincs. Isten egyetlen dogot vár minden embertől: az engedelmességet! De Isten minden emberrel egyenként, személyesen foglalkozik, neki nincsenek sablonjai, tehát, hogy te mikor vagy engedelmes és mikor nem, azt egy másik ember nem tudja eldönteni. Nyilván, ha egy lány a sarkon stichhel, azért lehet sejteni, az nem Isten akaratából történik, szeretettel meg is lehet neki mondani, de a többi az ő dolga, csak rá és Istenre tartozik. Nem értem azokat a hittestvéreimet akik azt gondolják magukról, meg kell védjék Istent. Az az Isten akiben én hiszek, meg tudja védeni magát. Az én dolgom, csak annyi, hogy bizonyságot tegyek róla, és azt is csak akkor, ha másik erre kíváncsi. Itt feltettek egx kérdést, én elmondom amit erről gondolok, és kész.
29/43 A kérdező kommentje:
köszi. milyen valláshoz tartozol? református?
2010. jan. 2. 15:07
30/43 anonim válasza:
miért fontos ez? csak nem át akarod téríteni jehovásnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!