Mit kíván meg töllünk Isten?
kérdeztél, válaszoltak
erre te nekiállsz vádaskodni
Na ezt NEM várja el Isten
Hmm én mondtam, hogy még nem kérdeztem. Ha Te tudsz "vele" kommunikálni (és akarsz is), akkor miért nem kérdezed meg magad? Ha a Te szemszögedből nézzük, tehát feltételezzük, hogy van isten, akkor már az is ésszerű lenne, hogy mindenkitől mást akar, nem? Akkor pedig a Te saját dolgod, hogy ezt kiderítsd.
Én feltételezem, hogy ha tényleg van isten, és tényleg volt egy tökéletes terve, akkor tudta jól, hogy atesita leszek, és ezzel semmi problémája nincs.
kedves helyesírásbabelekötő kommentelő! elnézést, ha megbotránkoztattalak ezzel a valóban súlyos tettemmel. remélem, nem kövezel meg ezért. eszembe jutott a nyuszika, akinek szóltak, hogy másnap a róka meg a farkas beleköt a sapkájába, és jól megverik. ezért nem vette fel a sapkáját. jött a róka, meg a farkas: nézd már róka, milyen ronda a nyuszika cipője! verjük meg
ebben van a vádaskodás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!