Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit kíván meg töllünk Isten?

Mit kíván meg töllünk Isten?

Figyelt kérdés
NE MÁSOLJATOK BE SEMMIT, légyszives.
2010. jan. 2. 13:29
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
100%
Akkor Te is meg tudod kérdezni, nem? A lehetőség adott...
2010. jan. 2. 13:57
 12/43 anonim ***** válasza:
60%

kérdeztél, válaszoltak

erre te nekiállsz vádaskodni

Na ezt NEM várja el Isten

2010. jan. 2. 13:57
 13/43 A kérdező kommentje:
mi volt a vád? mire gondolsz?
2010. jan. 2. 13:59
 14/43 A kérdező kommentje:
a kérdés nyílván nem lehetett. arra, hogy leírtam, hogy csak rajta áll, hogy kommunikál-e Istennel? ez nem vád, hanem tény. szerintem. amenyiben megsértettem, majd tölle elnézést kérek.
2010. jan. 2. 14:01
 15/43 anonim ***** válasza:
Esetleg kérhetnél tőle is elnézést:) Kinéz az a kövezés:)
2010. jan. 2. 14:04
 16/43 anonim ***** válasza:
100%

Hmm én mondtam, hogy még nem kérdeztem. Ha Te tudsz "vele" kommunikálni (és akarsz is), akkor miért nem kérdezed meg magad? Ha a Te szemszögedből nézzük, tehát feltételezzük, hogy van isten, akkor már az is ésszerű lenne, hogy mindenkitől mást akar, nem? Akkor pedig a Te saját dolgod, hogy ezt kiderítsd.

Én feltételezem, hogy ha tényleg van isten, és tényleg volt egy tökéletes terve, akkor tudta jól, hogy atesita leszek, és ezzel semmi problémája nincs.

2010. jan. 2. 14:05
 17/43 A kérdező kommentje:
te vajon szeretnéd, hogy a gyermeked azt gondolja, hogy: nem is vagy a szülőm, engem örökbefogadtak. biztos nem. ugyanígy Istennek is rosszul esik, ha valaki így dönt, de tény, hogy elfogadja.
2010. jan. 2. 14:16
 18/43 anonim ***** válasza:

kedves helyesírásbabelekötő kommentelő! elnézést, ha megbotránkoztattalak ezzel a valóban súlyos tettemmel. remélem, nem kövezel meg ezért. eszembe jutott a nyuszika, akinek szóltak, hogy másnap a róka meg a farkas beleköt a sapkájába, és jól megverik. ezért nem vette fel a sapkáját. jött a róka, meg a farkas: nézd már róka, milyen ronda a nyuszika cipője! verjük meg

ebben van a vádaskodás

2010. jan. 2. 14:19
 19/43 anonim ***** válasza:
Rendben, ezt a nézőpontot is elfogadom. De most ez lényegtelen, ha a kérdésedet nézzük. Te miért nem tudsz vele kommunikálni?
2010. jan. 2. 14:22
 20/43 A kérdező kommentje:
aha.erre nem gondoltam. elösször is: elnézést kérek. másodszor: hol van benne? tényleg nem tudom, de attol még ott lehet. segíts.
2010. jan. 2. 14:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!