Szerintetek ez bizonyíték az óriások létezésére?
Állítólag erre a 120 cm hosszú emberi combcsontra Török ország területén leltek, és egy texasi múzeumban van kiállítva:
A múzemról bővebben itt:
Néhány bibliai hivatkozás az óriásokra:
1Móz 6:4 Az óriások valának a földön abban az időben, sőt még azután is, mikor az Isten fiai bémenének az emberek leányaihoz, és azok gyermekeket szülének nekik. Ezek ama hatalmasok, kik eleitől fogva híres-neves emberek voltak.
4Móz 13:34 És láttunk ott óriásokat is, az óriások közül való Anáknak fiait, és olyanok valánk a magunk szemében, mint a sáskák, és az ő szemeikben is olyanok valánk.
5Móz 3:11 Mert egyedül Óg, Básánnak királya maradt meg az óriások maradéka közül. Íme az ő ágya vas-ágy, nemde Rabbátban az Ammon fiainál van-e? Kilenc sing a hosszasága (~4m) és négy sing a szélessége(~1,8m), férfi könyök szerint.
Nehéz a felelet a kérdésedre.
Bár öszintén bevallom, hogy nem néztem meg a belinkelteket, de már valahol láttam és olvastam óriási méretü csontoktól. Igaz, hogy a Biblia ír óriásokról, ma is vannak ilyenek itt-ott, ezt a szakértök tudják, hogy a növekedési hormonnal van baj.
A vizözön elötti idökböl is van hír a Bibliában az óriásokról.
De az is igaz, hogy a mai világban rengeteg sok a csalás, ugyanúgy van ez azokkal a csontokkal is, amit az evolucionisták bizonyítékképpen felhoznak. Sok sok csalás, szenzáció éhség
Katy
"Akkor ezek szerint a múzeum katalógusa is blöff?"
Mármint az, amit linkeltél?
Ami ezt írja: Sculpted Giant Human Femur (cast)
Vagyis a gyengébbek kedvéért egy replikáról van szó.
Ezt egyébként el sem titkolja: "This model (sculpted by Joe Taylor) of a giant human femur (leg bone) is a popular exhibit." Vagyis a múzeum honlapja is nyíltan felvállalja, hogy maga az alapítója készítette azt a combcsontot.
Ja, valóban egy hiteles lelet.
Figyelj, kérdező: többször volt már ez a kérdés.
A fényképek egy hoax verseny győztesei.
Egy 4 méteres, vagy nagyobb ember pedig ÉLETKÉPTELEN.
Ezt már többször is elmagyaráztuk itt - olvass vissza, légy szíves.
Én csak egy nagy csontot látok, ki tudja igazi-e, ki tudja emberi-e?
A régészetet a te helyedben nem venném komolyan, mert nem létezik 6000 évesnél régebbi csont, vagy a Biblia kamu.
Ha elolvastad volna a cikket, látnád hogy NEM találtak ilyen combcsontot.
Ami ki vann állítva csak egy műalkotás ("modell"), arra milyen lenne ha létezett volna.
De nem létezett, mint ahogy (csak párat a Bibliából) nem létezett:
- 4000 éves világegyetem
- lapos Föld
- saját fénnyel rendelkező Hold
- globális özönvíz
- egyiptomi fogság
- isten, jézus, szentlélek.
PLUSZ, ha olvastad volna, vagy Joe-bácsi olvasta volna a Bibliát, akor tudná(d), hogy az abban szereplő óriások (amik kitalált mesealakok) összesen 3 méter magasak voltak. Ha a fickót a képen vesszük 150 cm-nek, a rajz alakja a derekáig kb. 2m,a teljes magassága tehát lenne legalább 4 méter, ami túl sok.
"Találtak tudtommal sok nagy csontot, de nem publikálják, mert az ellentmondana az evoluciós elméletnek"
És az kinek jó? És miért?
Hm, én legutóbb azt olvastam ezoterikusoktól, hogy a dinoszauruszok azért haltak ki, mert régen magas volt az oxigéntartalom, de aztán lecsökkent, ezért gyorsabban kellett szedniük a levegőt, de a végén olyan gyorsan ziháltak hogy lángralobbant a légcsövük tőle, és ezek voltak a sárkányok (kb. 2 fél perccel azelőtt hogy mind kihaltak volna).
Asszem én mégis maradok az EVIL-úciónál.
Btw, tudod mi volt mikor egy csóka előállt azzal hogy Einstein hülye, mert a relativitáselmélete csak nagyon spőeciális esetre vonatkozik?
Adtak neki valami Noble-díjat, Einstein meg hazament tovább dolgozni (és neki sikerült is továbbfejlesztenie a munkáját és előállni az általános relaitivitáselmélettel is, így a mázlista kevesek közé tartozik, de egy biztos: egyáltalán nem vette rossz néven hogy kiderült nem tökéletes amivel előállt).
Fene, tudod mit csináltak mikor kideülr pl. hogy a Föld nem lapos, vagy hogy a Newtoni fizika mégsem úgy van ahogy elképtelték?Örültek neki hogy lett hirtelen egy csmó dolog amit kutatni lehetett, az történt.
A tudósok nem titkolnak el eredményeket. A tudósok imádják ha megcáfolhatják egymást. Ők nem papok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!