"Rendetlen" keresztény vagyok, ez nagy baj?
Próbálok rendes keresztény lenni, engedelmes, aki nem irigykedik, nem kíván másnak rosszat, él lelki életet, de nem megy.
Járok misére, imádkozok, hálát adok, a tisztaság útján vagyok, szoktam böjtölni. Ezeket betartom, és önkéntes is vagyok több helyen, de a személyiségem nem olyan, mint az engem körülvevő hívőknek. Én az állatkínzókat, gyerekgyilkosokat mélyen elítélem, pedig tudom, nem szabadna. Állandóan fecsegek (butaságokat is), humorizálok (többnyire fanyarul,ironikusan), sokszor vagyok a középpontban, mondjuk erre nem tudatosan kerül sor, csak a nagy szám miatt ez sokszor így alakul.
Összességében, ha jellemezni kéne egy hívő lányt, mondjuk 5 szóban, hát rám nem sok jelző illene. Akaratos vagyok, makacs és törekvő. Nem tudom ezt másképp leírni, de törekvéseim ellenére a természetem kilóg a sorból. Változtatnom kéne? (az az igazság, hogy én nem érzem, hogy kéne, csak látom, hogy más vagyok a keresztényekhez képest is, és a világiakhoz képest is)
Dowd, te pedig szerintem maradj olyan területen, ahol otthonosan mozogsz. (pl. szerelem, szex kat.)
Kultúra, közösség->vallás kategóriájában kevéssé adok a te véleményedre, révén a válaszaidból kitűnve nem vagy se hívő, se vallásos, én pedig az érintett emberekhez szóltam. Te nem vagy az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!