Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » "Rendetlen" keresztény vagyok,...

"Rendetlen" keresztény vagyok, ez nagy baj?

Figyelt kérdés

Próbálok rendes keresztény lenni, engedelmes, aki nem irigykedik, nem kíván másnak rosszat, él lelki életet, de nem megy.

Járok misére, imádkozok, hálát adok, a tisztaság útján vagyok, szoktam böjtölni. Ezeket betartom, és önkéntes is vagyok több helyen, de a személyiségem nem olyan, mint az engem körülvevő hívőknek. Én az állatkínzókat, gyerekgyilkosokat mélyen elítélem, pedig tudom, nem szabadna. Állandóan fecsegek (butaságokat is), humorizálok (többnyire fanyarul,ironikusan), sokszor vagyok a középpontban, mondjuk erre nem tudatosan kerül sor, csak a nagy szám miatt ez sokszor így alakul.

Összességében, ha jellemezni kéne egy hívő lányt, mondjuk 5 szóban, hát rám nem sok jelző illene. Akaratos vagyok, makacs és törekvő. Nem tudom ezt másképp leírni, de törekvéseim ellenére a természetem kilóg a sorból. Változtatnom kéne? (az az igazság, hogy én nem érzem, hogy kéne, csak látom, hogy más vagyok a keresztényekhez képest is, és a világiakhoz képest is)

2014. jún. 9. 20:32
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Dowd, te pedig szerintem maradj olyan területen, ahol otthonosan mozogsz. (pl. szerelem, szex kat.)

Kultúra, közösség->vallás kategóriájában kevéssé adok a te véleményedre, révén a válaszaidból kitűnve nem vagy se hívő, se vallásos, én pedig az érintett emberekhez szóltam. Te nem vagy az.

2014. jún. 12. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!