Van a megtérésnek, ujjá születésnek, létható jele? Van rá bizonyíték? Bibliai válaszok érdekelnének.
Szervusz
"Újjászületés jele az, hogy amikor valaki valóban, őszintén megtér, tehát behívja Jézust az életébe.....akkor egy radikális életmódbeli, gondolkodásbeli, életminőségbeli, értékrendi, szokásrendi változásnak kell megtörténnie.
Ez tehát a külső jele annak a folyamatnak, ami belülről indul,történik." = ez a megtérésnek a látható jele. Ez a bízonyíték is.
" Ha szerettek engem, megtartjátok a parancsolataimat; én pedig kérni fogom az Atyát, és másik segítőt ad nektek, hogy az örökre veletek legyen, az igazság szellemét, melyet a világ nem kaphat meg, mert nem is látja, és nem is ismeri. Ti ismeritek, mivel nálatok marad, és bennetek van." János 14:15-17
János 15:9, 10
" Ahogy az Atya szeretett engem, és én szerettelek titeket, úgy maradjatok meg a szeretetemben. Ha megtartjátok a parancsolataimat, megmaradtok a szeretetemben, mint ahogy én is megtartottam az Atya parancsolatait, és megmaradok a szeretetében."
„Ha szerettek engem, megtartjátok a parancsolataimat” (János 14:15).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!