Kinek mi a vallasa?
Nincs, de nem is sok vallást tartok normálisnak. Olyan teistaszerűség vagyok és szigorúan monoteista ( de a kettő istentől még nem akadok ki pl. a wiccáknál).
Tehát inkább vagyok keresztény ( nem szervezethez tartozô), mint örjöngő ezós fosztogató pogány. A természetet nem kell Istennek hívni. A buddhizmus egy értékekkel teli filozófiai vilàgnézet, viszont tagadom a nirvánát és a reinkarnációt. A kasztrendszer egy igazságtalan marhaság a hinduknál ill. a szent és bálvány szobroktól kiráz a hideg. Démonokban, babonákban, szellemekben nem hiszek és a varázs képességekben sem nagyon. Isten a barátom, atyám, tanítóm, aki szeretek, mert igazságos, szerető, bölcs, nem a rabszolgája vagyok és nem félekk tőle. Isten senkit nem ítél el, aki becsületes. Nem érdeklik barbár hagyományok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!