Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek kedvesek Jehova...

Szerintetek kedvesek Jehova tanui?

Figyelt kérdés
Igennel+indoklassal vagy nemmel+indoklassal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2014. jún. 5. 14:24
1 2
 1/14 Kései Sirató ***** válasza:
100%
Igen, akiket én ismerek, udvariasak, mindig mosolyogva köszönnek, úgy tűnik, hogy tudnak viselkedni. Nincs velük semmi baj.
2014. jún. 5. 14:29
 2/14 anonim ***** válasza:
90%

Nekem elég vegyesek a tapasztalataim velük. Itt az oldalon is van olyan tanú aki kedvesen fejti ki a véleményét, de van aki csak a másikat pocskondiázva.

Hozzánk egyszer belettek engedve. Az egyik kedvesnek tűnt, a beszélgetés alatt is az maradt, a macskám is odament hozzá ismerkedni. A másik már az első pillanattól egy egoista bunkó volt. A macskám egész idő alatt (kb. 1 óra) egyszer sem közelítette meg, csak felborzolt szőrrel fújt és morgott rá (ilyet a 3 év alatt még senkivel nem csinált :D ).

Tehát szerintem ez nem vallásfüggő. Náluk is vannak kedves/jófej emberek, ahogy minden más közösségben is (és persze az ellentétje is...)

2014. jún. 5. 14:39
 3/14 anonim ***** válasza:
80%

Szia!

A kedvesség nem felekezetfüggő. Minden felekezetben találni kedves és nem kedves embereket.

Üdv. Péter

2014. jún. 5. 14:45
 4/14 anonim ***** válasza:
42%
Keményen mérem a kedvességet. Ha valaki bejelentés nélkül becsönget hozzám és nagyon-nagyon kedvesen odajön, hogy elvehet-e az életemből 10 percet, azt tolakodásnak veszem, bármitől függetlenül, tehát az lehet bárki. Ebbe a nagy halmazba többek között beleesnek a Jehovák, és más típusú Jehova tanúkkal meg nem találkozom, ugyanis nem keresem őket, így az ilyen formában megismert és ilyen módszer alapján elbírált emberekről azt tudom mondani, hogy idegesítőek, tolakodóak, ami alapján nem tudom kedvesnek nevezni őket, persze ez nem azt jelenti, hogy az ellentéte igaz rájuk, de az biztos, hogy a fenti tulajdonságaik mérséklik a kedvességüket a szememben.
2014. jún. 5. 15:17
 5/14 anonim ***** válasza:
69%

Igen...DE!.. a kígyó is kedves volt anno Évával és Ádámmal. :)

Hogy mi lett a vége...nos :)

Nem a kedvességen múlik az igazság!

2014. jún. 5. 15:19
 6/14 anonim ***** válasza:
50%
Nem, mert ez csak ez máz, amit tanulnak. Az ilyen felszínes kedvesség hamar elillan, ha ellentmondasz nekik. Egy megtért embert Isten igazít meg, de ők saját magukat igyekeznek megigazítani és egy név kantálásától várják a megmentést.
2014. jún. 5. 16:54
 7/14 anonim ***** válasza:
62%
Kedvesek, segítőkészek..., ha érdeklődést a kiadványaik iránt. Jó érzés tölti el őket, hogy mint Isten ügynökei ismét átadtak egy Őrtornyot, Ébredjeteket, amit természetesen Isten íratott le, amint a vezetők ezt már ki is nyilatkoztatták. Ezek a normális emberek hályoggal a szemükön rossz irányba menetelnek, amerikai parancsszóra.
2014. jún. 5. 19:34
 8/14 anonim ***** válasza:
58%
...érdeklődést mutatsz...
2014. jún. 5. 19:35
 9/14 megfelelő ***** válasza:
90%

Találkoztam már olyannal, akinek ellent mondtam és semmi gond nem volt. Olyannal is, akit kérdeztem valamiről és másról kezdett beszélni. Mikor határozottan kértem, hogy a kérdésre válaszoljon, még neki állt feljebb és pökhendin ott hagyott.

Vannak intelligensebbek is meg totál sötétek és agresszívek. A fiatal lányok mások, tapasztalatom szerint, azok kedvesek és szerények.

2014. jún. 5. 20:10
 10/14 anonim ***** válasza:
68%
Igen, nagyon kedvesek, barátságosak, és segítőkészek! Normálisan lehet velük beszélni. Érdemes meghallgatni őket, nagyon jó tanácsot tudnak adni.
2014. jún. 30. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!