Manapság vajon mindenki parázna?
"Hallottátok, hogy megmondatott a régieknek: Ne paráználkodjál!
Én pedig azt mondom néktek, hogy valaki asszonyra tekint gonosz kivánságnak okáért, immár paráználkodott azzal az ő szívében."
Bocs,hogy kívánom a nőket.....
Értelek, hogy te ösztönlényként tekintesz az emberekre.
Tényleg él bennünk egy ösztönlény, ez az egó.
Úgy gondolod, hogy az egót szabadjára kéne engedni, az erkölcs elvetnivaló, és az egó vezethet valami jó felé?
"Én pedig azt mondom néktek, hogy valaki asszonyra tekint gonosz kivánságnak okáért, immár paráználkodott azzal az ő szívében."
Kevesen értik ezt a részt.Jézus az atyával való kapcsolatról beszél.Aki valóban keresi Istent,abban teljesség lesz,elhalványulnak a vágyai,és nem lesz "rászorulva" arra,hogy a teljességet,boldogságot másban keresse ilyen téren.De ezt csak az tudja megtenni,aki ilyen szinten van,máskülönben csak hazugság lesz a vége.Tehát nem kell érte bocsánatot kérned,hogy kívánod a nőket:)
A paráznaság a házasságtörést jelenti (eredetileg, a Biblia szerint).
És nem mindenki házasságtörő ma sem.
Szervusz
Nem, manapság sem mindenki parázna.
Sem fizikailag, sem szellemileg:)
Szóval szerinted minden ember ugyanúgy kívánja a szexet, mert az ember így lett teremtve. Nagy tévedésben élsz akkor.
Hiszem azt, hogyha az ember eljut egy "magasabb szintre" lélekben, akkor kevésbé fogja kívánni a szexet. Nem, nem ezoTV-s marhaságokról beszélek, hanem amit én is megtapasztaltam. Mióta elmélyedtem a buddhizmusban, sokkal kevésbé vannak nemi vágyaim. Próbáld csak ki, mielőtt azt mondanád, hogy baromság. Akkor majd meglátod, hogy nem is olyan nagy létszükséglet a szex..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!