Manapság miért jár mindenki táskával (nem sulissal, hanem a kis divattatyóval) a suliba? Abba pedig hogyan fér el még a tesicucc is?
Nyilván nem az egész felszerelés marad bent, hanem az, ami nem kell.
A tesit a többség amúgy is külön táskában viszi.
Azok a "divattatyók" azért elég nagyok.
Én is mindig ezen gondolkodom.
Sajnos a mi sulinkban nem lehet ott hagyni semmit sem mert azzal jönnek, hogy kidobják.. Tesicuccot haza kell vinni mindennap. Szekrény sincs, hát már hol lenne.
Már nagyon elegem van belőle, kikészül a hátam attól a sok könyvcipeléstől, mert ha csak egy könyvet otthon merünk hagyni (amit mellesleg évben használunk 3x), kapjuk az egyest.
Ezért örülök, hogy már egyetemre járok. Van egy elegáns, vállon hordható táskám. Abba szépen befér a megfelelő számú jegyzetfüzet, meg toll. Ha könyv kell, esetleg az is belefér, de hát a kötelezőket nem cipelem magammal. Max. egy könyvet, ha beteszek.
Ja, és nagyon fontos, hogy mindig van nálam másfél liter ivóvíz. Ehhez ragaszkodom.
Szóval egyetemen könnyű.
21/F
Én is egyetemre járok, és csak egy tollat viszek, meg egy mappában 15-20 papírlapot, amit utána itthon tárgyanként lefűzök.
Gimibe is csak kis divattatyóval jártam, a legtöbb holmi azért elfért benne. Ilyen trükkök vannak, hogy nem kell megvenni az A4-es spirálfüzetet, hanem elég csak egy kicsike, az kis helyen is elfér és könnyebb is, igaz 4-5-öt elhasználsz egy évben, viszont legalább nem kell mindet cipelni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!