Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ilyen agresszív manapság...

Miért ilyen agresszív manapság mindenki?

Figyelt kérdés

Szórakozóhelyen pl. nem tellik úgy el buli, hogy ne lenne balhé.

Már az egészen fiatalok is 16-17 évesek is kemények iszik magukat, beszólnak és ha kapnak egyet, még nekik áll felljebb, hogy visszajön bandástól, és agyonver.

vgay ha ez nem, akkor feljelent, és ugyis aki először ütött az húzza a rövidebbet.

nemértem, én 16 évesen megadtam a tiszteletet a felnőtteknek, eszembes sem jutott volna tőlem idősebbel kötekedni, sőt még most 24 évesen is megadom mindannak akiről ugyvélem hogy megérdemli.

sokan emg sz*rnak a világba, és ki ha én nem alapon odaszólnak mindenkinek.

miért mindenki ilyen kemény? mit kell játszani az agyukat, miközbe egyáltalán nem menő a csajoknál az agresszió, meg az ugyn. alfa hím dolog.

sőt sokkal többre értékelik, ha nem állsz le verekedni, csak tényleg akkor, ha nagyon muszáj.

Nem tudom, továbbá az sem, hogy miért nem adnak az emberek legalább kölcsönös tiszteletet nekem sem?

Csak az alap dolgot, hogy nem lökjük ki a piát, meg stb, vagy ha mégis egy bocs-ot kiböksz azért..tehát ilyen alap dolgok.

Nem vagyok kigyúrva, de átlagtól nagyobb srác vagyok, 175 cm, és 85 kg.

És mégis taknyosok jönnek oda, hogy kivagyok én, hogy rászólok, ha kilöki a kezemből a piát....

nem tudok verekedni, soha nem verekedtem még senkivel, de ha odacsapnék, lehet jól meg is vernének, ha többen vannak, hameg véletlen "győznék" feljelent, és kapom a felfüggesztett, vagy netán mégrosszabbat.

2012. okt. 14. 23:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
65%

Akikről írsz azok cigányok és elcigányosodott "magyarok"

Rengeteg van belőlük, sajnos ebbe nőnek fel, TV-ben is ezt látják hogy a gyerek hogy kiszúr a felnőttel, palira veszi és még jól ki is röhögi

Szerencsére vannak meglett felnőtt emberek, akik nem hagyják magukat és úgy pofán verik akár a 15éves gyereket is hogy kiszakad a nyelve

Ma a "tisztelet" szót elvétve ismerik, hiába nevelnek valakit akiben ottvan a furfang

Múlthéten a buszon hazafele jövet, megfigyeltem hogy árvaházi kölykök voltak valahol pedagógus felügyelete mellett, és amíg szemmel voltak tartva addig katonás viselkedésük volt "amin erősen csodálkoztam"

Ahogy elfordultak a tanárok rögtön köpködtek, meg a troli tetejére dobták az alu galacsinokat....

20/F

2012. okt. 14. 23:33
 2/13 Vadkan01 ***** válasza:

Szóval te voltál az most szétverlek... na jó nem :D

De a kérdésre válaszolva a tv mondjuk van ez a Való Világ nézik és a legnagyobbtajparaszt nyer és mivel fiatalok kevés élettapasztalattal azt hiszik ha ők is ilyenek lesznek akkor nyerhetnek az életben csak hát ez nem így van és ez csak az egyik ok ha mindet leírnám akkor öt kötetes regény lenne ahhoz meg nincs kedvem AHOY

2012. okt. 14. 23:37
 3/13 Agytörzsi Prof. ***** válasza:
Ez sajnos régen is így volt, egy része a fiataloknak mindig azt hitte, hogy ő sz@rta a világot. A '90-es évek elején dolgoztam rövid ideig diszkóban kidobóként(192/95), az ilyen pö.csök akkor kaptak 1-1 maflást, aztán szipogtak szép csendben. Ma nem tudom, ez hogy működik, de szerintem nem sok dolog változott azóta.
2012. okt. 14. 23:50
 4/13 anonim ***** válasza:

"Szórakozóhelyen pl. nem tellik úgy el buli, hogy ne lenne balhé. "

Én rengeteg szórakozóhelyen jártam, de olyan klasszikus diszkóban, ahol "gépzene" megy, csak 3-szor, ott 3-ból 2-szer volt kisebb balhé, normális helyeken egy alkalommal sem. A megoldás, olyan helyre menni, ahová a jó zene miatt mennek az emberek elsősorban.

"Már az egészen fiatalok is 16-17 évesek is kemények iszik magukat, beszólnak és ha kapnak egyet, még nekik áll felljebb"

Ja, hogy megütik őket, és még nekik áll feljebb. Tényleg elképesztő... Vagy a beszólás szerinted azonos súlyú a fizikai agresszióval?

2012. okt. 15. 09:15
 5/13 A kérdező kommentje:

utsó félreérted...

a beszólást, úgy értem, hogy kiprovokálja.

kötöszködik, anyáz, és mindenféle jelzőkkel illet, meg kakaskodik, mellkasát, fejét közeltollja, és azhiszi, most ő a menő. na és iylenkor volt példa rá, hogy egyik srácnak eljárt a keze...a csávó véres orral szaladt ki, és közbe üvöltözte hogy megdöglesz te r*hadék...

disco előtt nemsokkal később összegyűlt kb 30 ember, meg a srác báttya, és várták a csávót, ha az akkor kimegy agyonverik az tuti.

Valaki írta hogy kidoboként dolgozott...

nemtudom..erre felénk 1 kidobó van, min 50 éves tuti,masszív tag, aztán multkor balhé volt, valaki neki akart mennia csávónak, aztán elkezdi: nem verekendi jöttem ide vigyétek ki a ahverotokat...ő semmit se csinált a csávót meg 2 en vitték ki. ha nagyobb balhé van, akkor kirakja az illetőket, és ha azok ott egmyásnak esnek emg röhög rajtuk.....

2012. okt. 15. 09:39
 6/13 Agytörzsi Prof. ***** válasza:
Én még a "régi, szép" időkben voltam "portás" Nagy balhék nem voltak, csak 1-1 embert kellett néha kirakni, akik pár ital után belekötöttek mindenkibe. De mondom, sosem volt igazán nagy balhé szerencsére.
2012. okt. 15. 09:43
 7/13 anonim ***** válasza:

Nem, nem értettem félre. A te értékrendedben az, aki "kötöszködik, anyáz, és mindenféle jelzőkkel illet, meg kakaskodik, mellkasát, fejét közeltollja, és azhiszi, most ő a menő" sokkal rosszabb, mint akinek eljár a keze. Normális, nem agresszív embernek mondhatsz bármit, nem jár el a keze. Az agresszív embereknek szokott eljárni. A sértegetést nem lehet egy szintre helyezni a fizikai erőszakkal! Az persze más kérdés, hogy utána megvárták, de ez elő sem fordul, ha nincsen az a maflás.

Szóval ha már feltetted a kérdést, hogy miért ilyen agresszív manapság mindenki, akkor a válaszom az, hogy azért, mert azt hiszik, többek között te is, hogy a fizikai agresszió megoldást jelenthet.

2012. okt. 15. 09:51
 8/13 anonim ***** válasza:

Belagezapista nem értek egyet. Mondjuk kíváncsi lennék, hogy Te hogyan reagálnál helyzetre, amikor kis pisisek magukat istennek képzelik és még a felnőtteknek is beszólogatnak. Hiába a liberális nevelés, azt hiába mondod nekik, hogy béke veletek, és az sem megoldás hogy nem foglalkozol velük, mert az csak adja alájuk a lovat.

Soha nem voltam egy agresszív ember, soha nem verekedtem, nem kötekedtem senkivel, de mostanra eljutottam arra a pontra, hogy azt gondolom, hogy az ilyenek csak egy óriási pofont érdemelnek és csak abból tanulnak.

2012. okt. 15. 10:32
 9/13 anonim ***** válasza:

Én #7-tel értek egyet #8 ellenében. Aki szerinted pofont érdemel, eljutott arra a szintre, amikor ő is szívesen adna. Mit gondolsz, mit tesz az ilyen pofont kapó? Ha erősebbnek érez téged, eloldalog, vagy bemószerol. Viszont, hogy dühét levezesse, keres gyengébbet, akit jól megver. Mit gondolsz, hol ennek a vége?

Azt gondolom, aki komolyan veszi, hogy nem kíván verekedni, erőszakot alkalmazni, agresszív lenni, mindenekelőtt elkerüli az ilyen helyeket. Ha nem tudja megtenni, levegőnek nézi az illetőt. Ha már az sem megy, kidumálja magát, amíg lehetősége van meglépni. Ez sikerülni fog, mert az erőszakos éppen attól az, hogy kizárólag arra telik neki. De sikerélményre ő is vágyik.

Ha a fenti szabályt betartanák, akik nem agresszívak, akkor ilyen balhék kizárólag agresszívak között lennének, apránként ki lehet vonni a legkevésbé nagyszájúakat, míg a társaság vagy elfogy, vagy kordában tartható. Kétségtelen, hogy ez hosszabb és fárasztóbb munka, viszont az egyetlen, amelynél biztos lehetsz, hogy van vége.

Van még egy tippem. Kizárólag agresszívek nem fognak egyetérteni velem. Talán még azok se, akik nem is értették meg, miről írtam. Bár őket inkább tartózkodónak vélném.

2012. okt. 15. 10:53
 10/13 anonim ***** válasza:
És még #8-nak a felvetett problémához. Kis pisisek néha beszólnak nekem is. Megnézem őket, felmérem az értelmi képességüket, és ettől függő feltűnőséggel nézem őket levegőnek. Egyszer fordult elő, hogy egy 12 év körüli erre odajött, és az arcomba tolta a képét. Megfontoltan hátat fordítottam, közben "véletlenül" teljes súllyal a lábára nehezedtem. A vinnyogásra "meglepetten" megfordultam, és elnézést kértem kedvesen. Eloldalgott.
2012. okt. 15. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!