Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ilyen agresszív manapság...

Miért ilyen agresszív manapság mindenki?

Figyelt kérdés

Szórakozóhelyen pl. nem tellik úgy el buli, hogy ne lenne balhé.

Már az egészen fiatalok is 16-17 évesek is kemények iszik magukat, beszólnak és ha kapnak egyet, még nekik áll felljebb, hogy visszajön bandástól, és agyonver.

vgay ha ez nem, akkor feljelent, és ugyis aki először ütött az húzza a rövidebbet.

nemértem, én 16 évesen megadtam a tiszteletet a felnőtteknek, eszembes sem jutott volna tőlem idősebbel kötekedni, sőt még most 24 évesen is megadom mindannak akiről ugyvélem hogy megérdemli.

sokan emg sz*rnak a világba, és ki ha én nem alapon odaszólnak mindenkinek.

miért mindenki ilyen kemény? mit kell játszani az agyukat, miközbe egyáltalán nem menő a csajoknál az agresszió, meg az ugyn. alfa hím dolog.

sőt sokkal többre értékelik, ha nem állsz le verekedni, csak tényleg akkor, ha nagyon muszáj.

Nem tudom, továbbá az sem, hogy miért nem adnak az emberek legalább kölcsönös tiszteletet nekem sem?

Csak az alap dolgot, hogy nem lökjük ki a piát, meg stb, vagy ha mégis egy bocs-ot kiböksz azért..tehát ilyen alap dolgok.

Nem vagyok kigyúrva, de átlagtól nagyobb srác vagyok, 175 cm, és 85 kg.

És mégis taknyosok jönnek oda, hogy kivagyok én, hogy rászólok, ha kilöki a kezemből a piát....

nem tudok verekedni, soha nem verekedtem még senkivel, de ha odacsapnék, lehet jól meg is vernének, ha többen vannak, hameg véletlen "győznék" feljelent, és kapom a felfüggesztett, vagy netán mégrosszabbat.

2012. okt. 14. 23:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

8:

Az, hogy ha beszól, kötekszik, és te erre pofán vágod, durvább mint az egyszerű emberek által alkalmazott szemet-szemért elv, hiszen ő nem alkalmazott veled szemben fizikai erőszakot.

Egyébként szerintem ez eléggé két dudás egy csárdában esete, mert ha én nem akarom magamat elismertetni egy helyen, akkor nem különösen érdekel, hogy más királynak képzeli magát.

A pofán verés pedig kétélű fegyver, hiszen addig tudok valakit pofán verni, amíg erősebb vagyok nála, az igazság (ami amúgy is sokszor szubjektív) és az erő pedig nincsen mindig egy oldalon. Ahogy a kérdező is írta, pofán vered, ő hívja a haverjait, na jó erre te is hívhatod a haverjaidat... Szerinted hova vezet ez?

De mondom, én eleve nem futok bele ilyenekbe, mert nem járok olyan helyekre, ahová az emberek egy része eleve a balhé miatt megy.

2012. okt. 15. 11:06
 12/13 anonim ***** válasza:
szia nekem tudod az egyik kezemen hat ujj van vagyis a két kezemen összesen 11 ujj van és valaki mindig mondogatja hogy egy 11 ujjú f@sz vagyok én amiatt egyszer megvertem de ugye ő az áldozat
2012. okt. 16. 16:54
 13/13 rostas martin ***** válasza:
En nem hagynam annyiban.mondjuk en 56 0 as arranyal bokszoltam.de ha leversz nekik egyet sirva futnak be anyuci moge
2013. ápr. 19. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!