A katlikusok biztosak a bibliában? (lejjebb kifejtem)
Ugye egy csomóan átalakították a bibliát,kiszedtek belőle,és hozzátettek dolgokat,ez tény.
Na de vajon ők tudták,mi lényeges benne és mi nem?
Mi van,ha voltak benne olyan dolgok,ami Jézusnak és Istennek nagyon fontosak,és ezt kiszedték,mert nem tartották annak?Akkor most lahat,hogy a katólikus világ tudtán kívül nem cselekszi meg Isten minden akaratát?
Lehet,hogy mégsem járnak jó úton Isten szemében?
Ti gondolkoztatok már ezen?
szóval ezek az emberek eldöntötték,hogy a könyvek összhangban vannak e...akkor ezért az a sok ellentmondás..
na ha már isten szavához hozzányúlnak,akkor én is hozzányúlnék,és kivenném belőle azt a sok ellenségeskedésre uszító mondatot,mert úgy látom,hogy az nem Isten szava!Lehet,hogy nekem is igazam lenne??
Látom nem értetted meg, vagy csak kötekedni akarsz...
A szövegekhez NEM nyúltak hozzá! vagy teljes egészében elfogadtak egy könyvet, vagy teljes egészében elvetették azt
magáról a kanonizálás folyamatáról, bár tudom, nem linket kértél:
és ha pont azokat vetették el,amik Istennek igazán fontosak,és azt rakták bele,ami mondjuk nem isten szava,hanem az akkori erkölcs ismeretében írta egy akkori ember?Nagyon nem lehet megkülönböztetni,mert az egész teljesen emberi,isten nem hiszem,hogy ilyenen mogorván fogalmazott volna,nyersen,és végtelen fertelmes szenvedéseket ígérgetett volna ha nem tartják be,amit mond,ez kb olyan,mint mikor az ovisoknak azt mondják,hogy ha rossz leszel,kikapsz!!Pont ezt a "nevelést" látom a bibliában,sajnos,nem pedig a jóságos Isten szavát!
az én Istenem nem kényszerít,csak kér,nem bűntet,inkább segít amikor találkozunk vele a halál után hogy jóútra térjünk!
22:20
a bibliát a bibliával bizonyítod????????
azt lehet,hogy elhiszem,hogy valamennyiaz isten szava benne,de azt már nem,hogy kiválogatják melyik könyv kerül bele,és azt mondják a többire,hogy az meg nem isten szava..
meg hogy nem írnak bele titokban oyan népnevelő dolgokat,mint pl aki nem hisz benne az így meg úgy jár!
Ezt nem tartom egy nálunk intelligensebb lény szavának,elnézést nem kötözködni akarok,ez a véleményem,és úgy hiszem elég jól látom a dolgokat,meg elég hiszékeny is vagyok,nem vagyok földhözragadt alak,de ez nekem nem tiszta!
Itt egy írás, ha végeztél egy oldallal a lap alján a következőre léphetsz a "Tovább" gombbal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!