Meg van írva a halálod napja?
" Igen, meg vannak irva:" = válasz írójának.
Az általad idézett rész nem ezt bizonyítja
pedig meg vannak írva, ahogy az említett ige is bizonyítja, bár a tanúknak semmi sem bizonyíték, ha nem a 9 ördögtől jön az:
könyvedben minden meg volt
írva, a napok is, amelyeket
nekem szántál
Akkor a gyengébbeknek:
a napok is, amelyeket
nekem szántál
a napok is, amelyeket
nekem szántál
a napok is, amelyeket
nekem szántál
a napok is, amelyeket
nekem szántál
a napok is, amelyeket
nekem szántál
Ennyi elég, vagy másoljam én is még párszor ugyanazt? Van nekem szánt nap összegszerűen, amit nekem szánt Isten. Se több, se kevesebb. Ő dönt mindenről, nem a cselekedet, meg a félremagyarázott, a témához köze nincs igéknek.
Még szép, hogy megvan. Vagy ha nincs is, akkor Isten úgy is tudja, szóval, mondhatjuk azt is, hogy megvan.
Mivel ha nem lenne, akkor Isten nagyon kis hatalommal levő akármi is lenne. De nem az.
Ő a leghatalmasabb Valaki. Ő a Vagyok. Ő Isten.
Szóval Ő biztos tudja, hogy mikor lesz véged.
Azt nem mondom, hogy Ő is dönti el, de abban biztos vagyok, hogy minden a tudtával történik(lásd Jób története).
Azt én sem tudom. Csak azt, hogy az életed te írod, amennyire engedi. Nincs megírva. Persze Isten bármikor beleszólhat. De elèg poèn lenne, ha csak imára várna. Mert akkor ha minden megvolna írva, azt is ő írta volna meg, hogy most fogsz-e imádkozni vagy sem.
Természetesen hatalmva van dönteni bárki haláláról. De ahhoz nem kell megírni. Mások nevèben gonoszkodni pedig nem fog, hogy aztán a gazdatestet is elítèlje. Vagy misem kárhoztathatnánk senkit, aki gyilkol, mert Isten így akarta.
ha előre meg vannak írva a napjaink, akkor az a tény, hogy némelyik ember néhány napot él, hogyan lehet összeegyeztetni azzal, hogy ISTEN SZERETET, tökéletes...
egyiknek 1-2 napot, másoknak 80-100 évet ad? Isten ilyen lenne?
azután mi van azokkal, akik saját életüket rövidítik meg a káros szenvélyeikkel? Arra is Isten ösztönzi őket, hogy beteljesedjen az "akarat" a 22-40 év? Hogy van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!