Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Vannak itt muszlim/muzulmán...

Vannak itt muszlim/muzulmán lányok?

Figyelt kérdés

Nem nagyon ismerem a vallást, szóval lenne pár kérdésem:

1:

Úgy tudom hogy a lányok a mellüket és a nunijukat még a férjüknek sem mutathatják meg. Ezt mennyire tartják be?

2:

Én a szőrös nunit szeretem, de tudomásom szerint a muszlim lányoknak kötelező a baba punci.

Ezt az "előírást" mennyire követik?

Troll válaszoktól lehetőleg kíméljetek

2014. máj. 26. 16:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

1. Hülyeség

2. Ha nem is baba, de a nőknek 20 naponta, a férfiaknak 40 naponta kell vágni.

2014. máj. 28. 09:45
 12/15 anonim ***** válasza:
kérdező...egyébként egy hithű muszlim lány nem is barátkozhat veled, max a házasság után, de ahhoz meg neked is át kellene térned, szóval szerintem ne álmodozz...
2014. máj. 29. 17:58
 13/15 anonim ***** válasza:
Lehet muszlim lánnyal barátkozni, de a wali-jával célravezetőbb.......
2014. máj. 29. 18:59
 14/15 anonim ***** válasza:

"Én a szőrös nunit szeretem,"

Komolyan szeretsz dzsungelben matatni? :D

2014. aug. 11. 11:59
 15/15 anonim ***** válasza:

Szia,eleg erdekesen tetted fel a kerdest, a valasz:

Az elsö kerdesedre de ıgen a muszlımoknal a ferj es a feleseg lathatja egymast ruhatlanul ,fürödhetnek ıs együt....mınden modja megengedett a szexualıtasnak amely a "normalıs modon" törtenık tehat ha fınoman fogalmazok amelyböl gyermek születhet ıgy erted amıt ırok ugye?

A masodık kerdesedre a valasz: a muszlımoknak ajanlatos mınden heten de ha ez nem teljesıthetö akkor 40 naponta kötelezö szörtelenıtenıük a testüket. tehat most mar tudsz "mındent."

2014. okt. 19. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!