Vannak itt muszlim/muzulmán lányok?
Nem nagyon ismerem a vallást, szóval lenne pár kérdésem:
1:
Úgy tudom hogy a lányok a mellüket és a nunijukat még a férjüknek sem mutathatják meg. Ezt mennyire tartják be?
2:
Én a szőrös nunit szeretem, de tudomásom szerint a muszlim lányoknak kötelező a baba punci.
Ezt az "előírást" mennyire követik?
Troll válaszoktól lehetőleg kíméljetek
ennyire ostoba kerdesre nehez nem-troll valaszokat adni...
ha lennenek is muzulman lanyok itt, szerinted elmondananak egy budos szot is abbol, amikre rakerdeztel?
azert latszik mennyire van fogalmad az iszlamrol, meg ugy altalaban a nokrol is...
Ha nem tudsz rendesen válaszolni, akkor minek írsz?
Egyébként úgy tudom hogy a muszlimok között sokkal több "hithű" (aki megpróbálja minnél jobban követni a vallásának tanításait) van mint pl a keresztények között (keresztény vagyok de azt se tudom mikor voltam utoljára templomban vagy mikor imádkoztam, és a haveri köröm többsége is ilyesmikből áll)
És érdekelne hogy egy átlag muzulmán lány mennyire tartja be azt a pár dolgot.
Mondjuk tényleg fura, hogy ez alapján keresel párt.
De abban egyetértek veled, hogy aki szeretne az válaszol neked, aki nem, az nem.
Elítélem a tabu dolgokat.
Tudtommal a mellet láthatja a férj. Egyébként elég sokmindentől függ, hogy a többit ki mennyire tartja be. De mivel ez nem szokott beszédtéma lenni, és senki nem ellenőrzi... csak az egyénre van bízva.
Személyes vélemény:
Én úgy gondolom a borotválósdit a többség tartja, a "nem látom, csak csináljuk" részét ma már kevesen.
És milyen ember az olyan, aki bár tudja, hogy a felesége nem utasíthatja el, de látja rajta, hogy nem szeretné (ha még ezt sem veszi észre, akkor ott nagy gondok vannak), mégis ráerőlteti. Mondhatni megerőszakolja, csak mert megteheti...
A férfi visszautasíthatja ha a feleség szeretne szexelni?
Ha elmondja a nő pl.hogy fáj a feje akkor nem lesz semmi:-) hahaha
Ismerős, mi? :-)
Igen, a férfinek sem szabadna elutasítani, de ez már egyéntől függ. Pl.az én férjem nem utasít el soha , de én sem. Ha szeretik egymást a pár akkor ez nem nagy gond.
8. A nő elutasíthatja a férfit. Az angyalok csak abban az esetben átkozzák hajnalig, ha a férfi az együttlét hiánya miatt haragosan aludt el.
Normális emberek között ez szerintem nem kéne hogy így működjön. Muszlim vagyok, a férjem is az, és sokszor vagyunk fáradtak. Nehogy már kényszerítsem a páromat olyan dologra, amihez nincs kedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!