Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit gondoltok a Szuzanyarol?...

Mit gondoltok a Szuzanyarol? Az o megjeleneseirol Medjugorjeban?

Figyelt kérdés
2009. dec. 29. 15:19
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok, a pontot lefelejtettem a mondat végéről.

Szóval .:)

2011. jan. 26. 19:47
 32/34 anonim ***** válasza:
Elég elmenni, és utána nem lehet nem hinni...:)
2011. aug. 8. 17:05
 33/34 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Nekem a világ legjobb élménye volt a Mladifest. Láttam a könnyező Krisztust, a vérkeresztet, napcsodákat, és meghallgattam egy stigmatizált előadását. A legnagyobb csoda mégis az, hogy több mint 50.000 fiatal, több, mint 60 országból együtt imádkozik, misét hallgat, vagy csak spontán bulizik, és és mégis nincs semmiféle rendzavargás, hanem van egyfajta béke, a levegőben, és egy átfogó szeretet.

Amikor először megláttam a programot, kicsit megijedtem: mise itt, mise ott, mindennap rózsafüzér, szentségimádás.

De aztán ,már az első napokban megszerettem ezt a részét is, és lélekben Istennél voltam. Különleges élmény a jelenésen részt venni, amikor Mária megjelenik, ha nem is látod, de egyértelműen érzed, hogy ott van. Annyi kegyelmet és ajándékot kap az ember az Úrtól, hogy nem győzi megköszönni.

Azt gondolom, hogy mindenkinek el kellene mennie erre az imatalálkozóra, mert iszonyúan megéri.

2011. aug. 8. 17:07
 34/34 anonim ***** válasza:
Köszi a beszámolódat! Egyetértek!
2011. aug. 9. 09:00
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!