Mit gondoltok a Szuzanyarol? Az o megjeleneseirol Medjugorjeban?
a Szűzanyáról azt, hogy Isten anyja
Medjugorjéról meg hogy jobb esetben néhány egzaltált képzelgése, rosszabb esetben...
és nem, nem a Mária-jelenésekkel van bajom, hanem Medjugorjéval
olvass utána a legutóbbi hivatalos egyházi megnyilatkozásoknak
szia! Én hiszek benne mindaddig amíg olyan üzeneteket közvetít ami nem ellenkezik a vallásommal.
És én az üzenetek között még nem találtam olyat ami csak egy kicsit is sántítana.
Beleolvastam a fenti linkbe, hát nem tudom ki írta ezt a rengeteg hülyeséget, de én nem értek vele egyet.
Sajnos sokan túl bonyolítják a dolgokat, belemagyarázzák a saját igazukat csakhogy félrevezessék az embereket.
Tudtommal a katolikus egyház nem tiltja a Medjugorjei zarádoklatokat és , hogy higgyünk benne, mivel az nem tudták bebizonyítani az ellenkezőjét sem, tehát, hogy nem természetfeletti.
előbb érdemes megismerni a katolikus egyház tanítását, és máris leátni, hogy miben nem passzol medjugorje
egyébként, ahol a látnokok lelki vezetőjét egyházi büntetéssel kell sújtani, ne mondja senki, hogy minden rendben van
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!