Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit gondoltok a Szuzanyarol?...

Mit gondoltok a Szuzanyarol? Az o megjeleneseirol Medjugorjeban?

Figyelt kérdés
2009. dec. 29. 15:19
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
Hol? Mikor?
2009. dec. 29. 15:26
 2/34 anonim ***** válasza:
45%

a Szűzanyáról azt, hogy Isten anyja

Medjugorjéról meg hogy jobb esetben néhány egzaltált képzelgése, rosszabb esetben...

és nem, nem a Mária-jelenésekkel van bajom, hanem Medjugorjéval

olvass utána a legutóbbi hivatalos egyházi megnyilatkozásoknak

2009. dec. 29. 15:28
 3/34 anonim ***** válasza:
45%

Olvasd el mit írnak a Medjugorje-i eseményekről hiteles katolikus források:

[link] Miért nem valódi Medjugorje?

[link] Medjugorjei jelenés - 2.rész

[link] Medjugorjei jelenés - 1.

2009. dec. 29. 15:31
 4/34 anonim ***** válasza:
Én hitelesnek tartom.
2009. dec. 29. 15:38
 5/34 A kérdező kommentje:
akar mit fognak mondani a puspokok vagy akik eszt az egeszet vizsgaltak en mindig is fogok benne hinni...(de azert kosz az oldalt hogy elolvashatam)Es mit gondoltok azokrol az emberekrol akik ot meggyogyultak..?
2009. dec. 29. 15:38
 6/34 anonim ***** válasza:

15:28

Mi a baj Međugorjevel?

2009. dec. 29. 15:40
 7/34 anonim ***** válasza:
45%
Mondjuk "kicsit" disszonáns, hogy ha valaki katolikusként azt mondja, hogy nem érdekli, hogy az Egyház nem ért ezzel egyet...
2009. dec. 29. 15:46
 8/34 A kérdező kommentje:
lehet hogy annak tunik..Az egyhazhoz anyit hogy mar sok ,,hujeseget,, csinalt..meg medjugorjet egyszer elfogjak fogadni...
2009. dec. 29. 15:51
 9/34 anonim ***** válasza:
72%

szia! Én hiszek benne mindaddig amíg olyan üzeneteket közvetít ami nem ellenkezik a vallásommal.

És én az üzenetek között még nem találtam olyat ami csak egy kicsit is sántítana.

Beleolvastam a fenti linkbe, hát nem tudom ki írta ezt a rengeteg hülyeséget, de én nem értek vele egyet.

Sajnos sokan túl bonyolítják a dolgokat, belemagyarázzák a saját igazukat csakhogy félrevezessék az embereket.

Tudtommal a katolikus egyház nem tiltja a Medjugorjei zarádoklatokat és , hogy higgyünk benne, mivel az nem tudták bebizonyítani az ellenkezőjét sem, tehát, hogy nem természetfeletti.

2009. dec. 29. 16:06
 10/34 anonim ***** válasza:
67%

előbb érdemes megismerni a katolikus egyház tanítását, és máris leátni, hogy miben nem passzol medjugorje

egyébként, ahol a látnokok lelki vezetőjét egyházi büntetéssel kell sújtani, ne mondja senki, hogy minden rendben van

2009. dec. 29. 20:27
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!