Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Helyes-e, ha a farokcsontot,...

Helyes-e, ha a farokcsontot, a vakbelet és a bölcsességfogat a Sátán művének tudjuk be, nem pedig az evolúciónak?

Figyelt kérdés

2014. máj. 15. 22:12
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
41%

Kedves kérdezö,

igen, az utolsó nézetével egyetértek, IDEJE HALADNI az orvostudománnyal, nem leragadni valahol a múlt században, és ismételgetni mint a papagály mások butaságát. :(

Nézd vannak szerveink, amiböl kettö is van, bár eggyel is megélhetnénk. Például 2 vese, 2 tüdö, két karod, két kezed két lábad van, mond minek, mikor egyel is élhetnél? Tán ezt is a Sátán müvének tudod be?

Vagy ha már itt tartunk, mond mi a célja az olyan nagy luxusnak, hogy látjuk a gyönyörü színeket, mikor elég volna az élethez a fekete-fehér, miért halljuk a madarak énekét, a víz csobogását, elég lenne valami ugatásféle is nemde?

Minek az a luxus, hogy érezzük a fantasztikus ízeket? Szereted a fagyit? sütit, csokit, gyümölcsöket, a kenyeret stb? Hisz mind lehetne csak édes, vagy csak sós, vagy teljesen ízetlen. Hiszen az elég volna az élethez...

Katy

2014. máj. 16. 06:00
 12/24 A kérdező kommentje:
Egyikőtöket se én pontoztam le, mert mindegyik értelmes volt! Ez az egyik! A másik, hogy bevallom őszintén, itt, ezen az oldalon olvasgattam olyat, hogy a Sátán műve lehet, és ezért tettem fel a kérdésem. Elnézést, ha sokakat megbántottam!
2014. máj. 16. 11:55
 13/24 anonim ***** válasza:
60%

Mivel a Sátán csak pusztítani és rombolni tud, de teremteni nem, ezért a választ magadnak is tudnod kellene.

A sátánnak abban van része, hogy ilyen gondolatokat ébresszen az emberekben, az ember elkezd rajta gondolkodni és a sátán előszeretettel élősködik az olyan gondolatokon, amelyek bűnt, azaz engedetlenséget produkálnak.

Isten pedig nem alavultság, hanem a mai idők egyetlen egy menedéke. A Földön ítélet van, mindenhol pusztulás, természeti katasztrófák, az emberek erkölcstelenek, pénzéhesek, magukat szeretők és még Teremtőjüket is megvetik. Egy ilyen világban nehéz csendben maradni, de ha felszólal az ember, akkor számolnia kell a kritikával (jobbik esetben). De eljön az az idő, sőt egyes országokban embereket ölnek meg, mert Jézus mellett döntöttek.

2014. máj. 16. 15:18
 14/24 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, hogy a vakbél a sátán műve-e, de én a biztonság kedvéért kivetettem, nehogy a pokolra jussak.
2014. máj. 16. 18:43
 15/24 anonim ***** válasza:
50-es IQ alatt igen.
2014. máj. 17. 12:44
 16/24 anonim ***** válasza:

Arra nem válaszoltál, hogy a vakbél hogyan került bele a felsorolásba.

Viszont arra már rájöttek, hogy annak mi a funkciója és mondhatom nagyon kis okos "találmány" Én inkább ezzel a tudatos tervezést látom alátámasztani.

Ha pl hasmenésed van, ahol a jó baktériumok kisodródnak, akkor felmerül a kérdés, hogy hogyan kerülnek vissza.

A vakbél az a hely, ahová a szervezet elraktározza a szükséges bacikat, hogy egy ilyen kimosódás alkalmával, vissza is tudja rögtön telepíteni.

2014. máj. 18. 20:55
 17/24 A kérdező kommentje:

Azt olvastam valahol, hogy a vakbélnek semmilyen szerepe nincs az emberi szervezetben.

Idéznék a hazipatika.com oldalról: "Ismert tény, hogy a féregnyúlvány egy elcsökevényesedett szerv és számos orvos szerint semmi szerepe nincsen, csupán egy vakon végződő cső, amely a vakbélhez kapcsolódik."

A magyarázatom ennyi.

2014. máj. 18. 21:10
 18/24 anonim ***** válasza:

De a féregnyúlvány és vakbél nem ugyanaz.A féregnyúlvány csak egy része, ami valóban felesleges már, de ettől még maga a vakbél egy hasznos dolog.

Ugyanúgy a kisujjad is már csak egy csökevény a lábfejeden, de ettől maga a láb nem válik feleslegessé.

Egyébként is, ami felesleges, az mitől lenne sátáni?Felesleges a férfi mellbimbó, a fülkagyló, meg egy csomó minden más is.De erre is van tudományos és érthető magyarázat.

2014. máj. 18. 21:30
 19/24 anonim ***** válasza:

A féregnyúlvány feltételezhetően az immunitásban vesz részt. A fülkagyló is szükséges a normális halláshoz.

Amúgy pedig nem, nem helyes. Csak hogy válaszoljak a kérdésre... Sok keresztény hisz az evolúcióban, nem zárja ki egymást a kettő.

2014. máj. 18. 23:44
 20/24 anonim ***** válasza:

Akkor én is a házipatikából linkelek:

[link]

De ha rákeresel, akkor elég sokat lehet már találni a témában.

2014. máj. 18. 23:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!