Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Helyes-e, ha a farokcsontot,...

Helyes-e, ha a farokcsontot, a vakbelet és a bölcsességfogat a Sátán művének tudjuk be, nem pedig az evolúciónak?

Figyelt kérdés

2014. máj. 15. 22:12
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
87%
Az ember teremtésébe a sátánnak nem volt beleszólása, szóval nem igazán értem a kérdést...
2014. máj. 15. 22:17
 2/24 A kérdező kommentje:
Sokan állítják, hogy a Sátán műve, hogy elbizonytalanítson minket Istenbe vetett hitünkben.
2014. máj. 15. 22:19
 3/24 anonim ***** válasza:
98%

"Sokan állítják, hogy a Sátán műve, hogy elbizonytalanítson minket Istenbe vetett hitünkben."

Mégis kik állítják? Én hívő ember vagyok, de az ehhez hasonló dolgok engem nem bizonyítanak el az Istenben való hitemben.

Mellesleg: Nekem abszolút nincs bölcsességfogam, ezt a fogrontgen is világossá tette. Erre mi a magyarázat?

Emlékeim szerint a doktornó valami olyasmit mondott, hogy ez valami evolúciós kivételesség xD (poénból nyilván)

2014. máj. 15. 22:40
 4/24 anonim ***** válasza:
95%

Aki ilyesmit állít, arra látatlanban is teljes bizonyossággal ki merem jelenteni, hogy komplett idióta.

Hogy helyes-e?Inkább van-e értelme, a válasz pedig egyértelmű nem.Ekkora határtalan intelligenciával azt is kijelenthetnék, hogy a gravitáció, az árapály, sőt, néhány emlős téli álma is a Sátán műve.Baromság.

2014. máj. 15. 22:55
 5/24 A kérdező kommentje:
Nem szeretném elismételni a kérdésem lényegét, de megteszem. Tehát a Sátán el akar-e minket bizonytalanítani, azzal, hogy elgondolkozunk azon, hogy például a farokcsont tudvalevő, hogy az evolúció maradványa az embernél, stb.
2014. máj. 15. 22:57
 6/24 anonim ***** válasza:
71%

@Kérdező

Sátánnak semmi köze nincs a farokcsonthoz, mivel a Biblia szerint Isten teremtette az embert, a farokcsonttal együtt. Ahogy az első válaszoló elmondta, Sátánnak nem volt beleszólása a teremtésbe, így nem tudott volna "odavarázsolni" egy farokcsontot. Az, hogy a farokcsontnak egyesek evolúciós jelentést adnak, az egy dolog, attól még nem mindenki azonosul evvel a véleménnyel, és olyan sem jut eszébe, hogy Sátánnak valami köze lenne hozzá. Legalábbis, előtted én még senkitől sem hallottam.

2014. máj. 15. 23:01
 7/24 anonim ***** válasza:
76%

De ezzel hogyan és miben bizonytalanít el?

A farokcsont az farokcsont, az evolúció során elcsonkosodott.Vagy ez már ki is zárja a teremtést?Még ha valaki annyira bigott, hogy nem fogadja el az evolúciót, mint tényt, akkor is mondhatja azt, hogy ilyennek lett megteremtve az ember.

Tehát mi válik bizonytalanná a farokcsont létezése miatt?

2014. máj. 15. 23:02
 8/24 anonim ***** válasza:
74%
A vakbéllel mi a probléma?
2014. máj. 15. 23:33
 9/24 anonim ***** válasza:
95%
Sokáig tartott kigondolni ezt a kérdést? :-)
2014. máj. 15. 23:45
 10/24 anonim ***** válasza:
94%

Nekem letört a farokcsontom, meg kellett műteni és azóta rossz a gerincem, most már tartósak a fájdalmak.

Ki van húzva 3 bölcsesség fogam és az miatt széjjelhúzódott a fogsorom és jobban romlik.

A vakbelem még megvan, és nem vagyok kíváncsi, hogy milyen az, ha kiveszik.

Az orvostudomány ma már tudja, hogy ezeknek a szerveknek, részeknek is van értelmük, tessék haladni a korral és nem leragadni valami tudatlan több évtizedes teóriánál. Már unalmas.

2014. máj. 16. 04:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!