Helyes-e, ha a farokcsontot, a vakbelet és a bölcsességfogat a Sátán művének tudjuk be, nem pedig az evolúciónak?
"Sokan állítják, hogy a Sátán műve, hogy elbizonytalanítson minket Istenbe vetett hitünkben."
Mégis kik állítják? Én hívő ember vagyok, de az ehhez hasonló dolgok engem nem bizonyítanak el az Istenben való hitemben.
Mellesleg: Nekem abszolút nincs bölcsességfogam, ezt a fogrontgen is világossá tette. Erre mi a magyarázat?
Emlékeim szerint a doktornó valami olyasmit mondott, hogy ez valami evolúciós kivételesség xD (poénból nyilván)
Aki ilyesmit állít, arra látatlanban is teljes bizonyossággal ki merem jelenteni, hogy komplett idióta.
Hogy helyes-e?Inkább van-e értelme, a válasz pedig egyértelmű nem.Ekkora határtalan intelligenciával azt is kijelenthetnék, hogy a gravitáció, az árapály, sőt, néhány emlős téli álma is a Sátán műve.Baromság.
@Kérdező
Sátánnak semmi köze nincs a farokcsonthoz, mivel a Biblia szerint Isten teremtette az embert, a farokcsonttal együtt. Ahogy az első válaszoló elmondta, Sátánnak nem volt beleszólása a teremtésbe, így nem tudott volna "odavarázsolni" egy farokcsontot. Az, hogy a farokcsontnak egyesek evolúciós jelentést adnak, az egy dolog, attól még nem mindenki azonosul evvel a véleménnyel, és olyan sem jut eszébe, hogy Sátánnak valami köze lenne hozzá. Legalábbis, előtted én még senkitől sem hallottam.
De ezzel hogyan és miben bizonytalanít el?
A farokcsont az farokcsont, az evolúció során elcsonkosodott.Vagy ez már ki is zárja a teremtést?Még ha valaki annyira bigott, hogy nem fogadja el az evolúciót, mint tényt, akkor is mondhatja azt, hogy ilyennek lett megteremtve az ember.
Tehát mi válik bizonytalanná a farokcsont létezése miatt?
Nekem letört a farokcsontom, meg kellett műteni és azóta rossz a gerincem, most már tartósak a fájdalmak.
Ki van húzva 3 bölcsesség fogam és az miatt széjjelhúzódott a fogsorom és jobban romlik.
A vakbelem még megvan, és nem vagyok kíváncsi, hogy milyen az, ha kiveszik.
Az orvostudomány ma már tudja, hogy ezeknek a szerveknek, részeknek is van értelmük, tessék haladni a korral és nem leragadni valami tudatlan több évtizedes teóriánál. Már unalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!