Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten valóban azért teremtette...

Isten valóban azért teremtette meg az embereket, hogy ők "imádják" és istenítsék őt?

Figyelt kérdés
Kedves Isten! Ez elég önző volt tőled!

2014. máj. 13. 06:21
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
70%

Vagyunk és létezünk és kész,

nem teremtett hát meg semmi.

Sok töprengéssel mire mész?

Takarodj hát inkább enni!

Jó lesz? Most Téged idéztelek Ó, gondolkodók gyöngye, Kriszti! Vagy pontosabban az adta az ihletett a versemhez.

2014. máj. 13. 15:05
 12/25 anonim ***** válasza:
azért hogy ne legyen egyedül a homokozóban,és elvegye a lapátodat,aztán a szitát,és így tovább.
2014. máj. 13. 16:02
 13/25 sandor76 ***** válasza:

Azert teremtette meg az embert es az osszes teremtmenyet,mert hatalmas a szeretete.

Ha az ember feltudna fogni,milyen kivaltsagban,es gondoskodasban van resze ,mindenki magatol szeretne,es imadna Ot.

Ezt nem parancsba adta.

A hala ami arra indit valakit ,hogy szeresse,es imadja megkoszonve mindent amit megtehetunk naponta.

Itt nem a bunrol es a kovetkezmenyeirol beszelek,az mas tema.

2014. máj. 13. 19:29
 14/25 anonim ***** válasza:
0%

Aki vitatkozik velem és verset írt,na meg persze gyáva kitenni a felhasználó nevét.Most engem idéztél.Te ennyire gyenge elméjű vagy?Azt taglaltam,hogy a vallásosoknak nincs saját véleményük,saját mondani valójuk és saját prédikációjuk.Azt írtam,hogy ne idézgess verseket,hanem te magad írj.Most írtál egy verset,csakhogy engem idéztél,már megint nincs saját prédikációd.

Fejleszd már ki,hogy saját prédikációd legyen,saját magad alkotta duma vagy valami,hogy meggyőzz engem és a többi hitetlent (bár szerintem én vagyok az egyetlen normális épeszű a Földön).És ez a többi vallásos alakra is vonatkozik.

Nincs saját akaratod és nincs saját képzelőerőd.

De ha tovább akarsz velem vitatkozni (megértem,ha nem akarsz,mert túl nagy kihívás vagyok és nagyobb is az iq-um) akkor privátba folytassuk.Mivel mások nem kíváncsiak arra,hogy mi itt veszekszünk és ráadásul nem is szeretnélek nyílvánosan megalázni mindenki elött,mivel azért kedves és jószándékú vagyok.

2014. máj. 14. 05:01
 15/25 anonim ***** válasza:
Ja,és a versről illetően én gondolkozok,te meg nem.Neked ott a Bibliád és csak azt fogadod el,csak abban hiszel és nem gondolkozol el semmiről sem. pl :hogy talán nem úgy van,hanem így.
2014. máj. 14. 05:04
 16/25 anonim ***** válasza:

Ha Isten azért teremtette volna meg az embert,hogy imádják Öt akkor már rég nem lenne se világ sem ember.. Nézz körül a világba,ez szerinted egy Istent imádo világ? :)

Na látod! Már rég eltakarított volna minden mocskot az útjából és csak az lett volna amit Ő akar. De Ő nem azért teremtett,hogy legyen aki imádja hanem azért meg akarta osztani teremtményeivel a szeretetet és az örökkévalóságot.

Én nem hiszem,hogy a véletlen műve vagyok,azt se tudom elfogadni,hogy egy robbanás által alakult ki minden mert mi jó származhat egy robbanásból,kérdem én,semmi!

Mond csak te szeretsz alkotni? Isten is szeret..

Milyen érzés amikor megalkotsz valamit,nem gyönyörködsz munkádon? Pedig az ember csak élettelen tárgyakat tud alkotni,de képzeld el Istent mennyire gyönyörködőtt bennünk amikor előtt teremtett. Mi az Ő alkotásai vagyunk mindannyian,te se vetnéd a tűzbe festményedet ha valami sérülés érné hanem megpróbálnád megmenteni.

Isten se akar minket a tűzbe vetni,hanem azt akarja,hogy gyönyörködjön egy tökéletes teremtésben.

Látod Krisztike egyetlen Biblia vers sem kellett,hogy ezt leírjam.:)

2014. máj. 14. 12:50
 17/25 anonim ***** válasza:
0%

Már megint nem figyelsz!Én legelőszőr azt írtam,hogy a vallásosak nem tudnak saját maguktól prédikálni.Erre te írtál egy verset egy költőtől.Erre én: mondtam,hogy nem tudsz írni magadtól semmit még a verset is költőtől idézted,miért nem írsz magadtól verset.Erre te írtál egy verset csakhogy engem idéztél.

FIGYELJ MÁR TE GYENGE ELMÉLYŰ NYOMI!!!

MEGÍROM MÉG EGYSZER

A VALLÁSOSAK CSAK A BIBLIÁBÓL IDÉZGETNEK VAGY MINDÍG UGYANAZT PRÉDIKÁLJÁK.NEM TUDNAK MAGUKTÓL SEMMIT MONDANI ÉS NEM TUDNAK TÚL LÁT ÉS GONDOLKODNI A BIBLIÁN.

SZÓVAL NEM A ROHADT VERSCSINÁLÁSRÓL VAN SZÓ.

FELFOGTAD VÉGRE?FELFOGTAD?FELFOGDAT TE IDIÓTA?

2014. máj. 14. 14:19
 18/25 anonim ***** válasza:
LEHET,NEM A BIBLIÁBÓL IDÉZTÉL,DE EHEZ HASONLÓ SZÖVEGET MÁR HALLLOTTAM.Legalább a saját szavaidat használnád.
2014. máj. 14. 14:22
 19/25 anonim ***** válasza:

már rég nem lenne se világ sem ember

csak az lett volna amit Ő akar

azért meg akarta osztani teremtményeivel a szeretetet és az örökkévalóságot

Én nem hiszem,hogy a véletlen műve vagyok

mi jó származhat egy robbanásból,kérdem én,semmi!

Mond csak te szeretsz alkotni? Isten is szeret..

gyönyörködsz munkádon

gyönyörködőtt bennünk amikor előtt teremtett

Mi az Ő alkotásai vagyunk mindannyian

,te se vetnéd a tűzbe festményedet

Mind nagyon elcsépelt szöveg és minden vallásos ember ezeke használja.Ráadásúl ezt a "festmény tűzberakós"

példázatot többszőr hallottam.

2014. máj. 14. 14:28
 20/25 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, a kérdésre az értelmes, szép válasz a 16-ban van.
2014. máj. 14. 23:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!