Ez nagyon gáz szerintetek?
Római katolikusként vagyok megkeresztelve, a szüleim is római katolikusok, én viszont sokban egyszerűen nem tudok egyetérteni ill. azonosulni a római katolikus egyházzal, sokkal inkább a görög-katolikus ill. ortodox egyházzal.Legfőképpen a hétköznapi papok cölibátusát tartom helytelennek és veszélyesnek, valamint a jelenlegi pápát XVI.-ik Benedek pápát.Ezen kívül sokkal jobban tetszik az ortodox és görög-kat. templomok kialakítása, díszítéseinek világa. Mi a véleményetek erről?
Jehova tanúi ne is fáradozzanak, köszönöm, nem szeretnék a királyságterembe ellátogatni és az őrtorony legújabb kiadványa sem érdekel :)
Nah, mégis idetévedt egy Tanú, holott kifejtettem már az elején, h sem kíváncsi, sem pedig fogékony nem vagyok az ilyesmire,de mindegy.
De ha már így szóba hoztad a sátánt, kedves JT, akkor hadd jegyezzem meg, h éppen a TI módszereitek, pontosabban a manipuláció,megtévesztés,a valódi célok elrejtése,és más dolgok mögé bujtatása, őszintétlen magatartásotok, mindezek éppen hogy a sátánra jellemző taktikák.A képmutatásról meg inkább ne is beszéljünk.....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!