Miért kell folyton ezt csinálni?
Figyelt kérdés
Bármilyen kérdést teszek fel, vagy egyáltalán akárki akármilyen kérdést tesz fel akármelyik kategóriába, mindig jön valaki, aki belekeveri a vallást, aztán jön a veszekedés, egymás szidalmazása stb.
Miért kell folyton ezt csinálni?
Élvezik, hogy a másikat b@sztathatják? Vagy azt élvezik hogy nekik szólnak be?
Mire jó ez? Erre van a vallás kategória. Akkor máshol miért b@szakodnak ezzel?
Pláne hogy mindig a legelvakultabb idióták jönnek, akik a saját igazságukon kívül másról hallani sem akarnak.
Én hívő katolikusnak tartom magam, de lassan már azért leszek ateista, mert nem bírom az ilyen eszementeket.
2009. dec. 27. 14:43
21/21 anonim 

válasza:

én Jehova Tanúja vagyok. igyekszem betartani a kolosszé 4:6-ot, amikor bárkinek válaszolok, vagy bárkint kérdezek. azt, hogy a beszédem mindíg sóval ízesített, azaz kellemes legyen. ha valaki egyértelműen tudtomra adja, hogy nem kívánja folytatni a beszélgetést, soha nem erőszakoskodom, elköszönök. Jehova Tanúinak nem az a dolga, hogy "térítsenek" ahogy ezt aranyosan írjátok, hanem az, hogy a Isten királyságának a jó hírét prédikálják az egész lakott földön. a növekedést Isten adja, Ő az, aki megtéríti az embereket. emiatt sem vagyunk csalódottak, és nem táplálunk haragot, vagy megvetést, ha valaki elküld, elzavar minket, vagy nem ért velünk egyet. mi is ilyenek voltunk. mi azzal, hogy beszélünk az emberekkel, megtettük a töllünk telhetőt. mivel minden Jehova Tanúja így gondolkodik, a védelmünkben írom azt, hogy mi nem kötözködni akarunk. talán nem mindenki Jehova Tanúja, akit annak hisztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!