Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért kell folyton ezt csinálni?

Miért kell folyton ezt csinálni?

Figyelt kérdés

Bármilyen kérdést teszek fel, vagy egyáltalán akárki akármilyen kérdést tesz fel akármelyik kategóriába, mindig jön valaki, aki belekeveri a vallást, aztán jön a veszekedés, egymás szidalmazása stb.

Miért kell folyton ezt csinálni?

Élvezik, hogy a másikat b@sztathatják? Vagy azt élvezik hogy nekik szólnak be?

Mire jó ez? Erre van a vallás kategória. Akkor máshol miért b@szakodnak ezzel?

Pláne hogy mindig a legelvakultabb idióták jönnek, akik a saját igazságukon kívül másról hallani sem akarnak.

Én hívő katolikusnak tartom magam, de lassan már azért leszek ateista, mert nem bírom az ilyen eszementeket.

2009. dec. 27. 14:43
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
50%
na? melyik kategóriába mentek téríteni?
2009. dec. 27. 14:48
 2/21 A kérdező kommentje:

Kikre gondolsz?

Én épp a Természettudományok kategóriában keveredtem egy ilyen sárdobálásba

2009. dec. 27. 14:49
 3/21 anonim ***** válasza:
0%

Pontosan. Te keveredtél bele.

Ha valakinek az a véleménye,hogy az evolúció hülyeség,akkor az a véleménye.Miért is nem fogadod el?(egyébként hívő létedre ordenálé módon nyilatkozol meg,tényleg lépj ki)

Tökmindegy,hogy hová írod ki a kérdést.Ha én nem szeretem a rántott velőt,azt a sarki kiskocsmában,meg a Gundelbe se szeretem.Érthető?

Ha valaki nem hisz az evolúcióba,akkor sem vallás,sem tudomány oldalon nem hisz.Most már csak az a kérdés,hogy miért esik neked nehezedre ezt elfogadni?

2009. dec. 27. 15:34
 4/21 A kérdező kommentje:

Elfogadom.

Csak NEM ÉRDEKEL!!! Érted? K*rvára lesz@rom.

Nem az volt a kérdés, hogy hiszel-e ebben vagy abban, vagy mit gondolsz, létezik-e ez meg az. Nem. És nem is a vallás kategóriába írtam. Úgyhogy nem értem miért kell elkezdeni a vallásos sárdobálást olyan kérdésnél, aminek semmi köze a valláshoz.

2009. dec. 27. 15:38
 5/21 anonim válasza:

szerintem a válaszolo pedig igenis a kérdésedre válaszolt. ha elolvasod értelmezve is a választ akkor rájössz h válaszolt a kérdésedre.

nem értelek. pont te dobálod a sarat. és igen ha hívő katolikus vagy akkor miért beszélsz ilyen csúnyán????

2009. dec. 27. 15:45
 6/21 A kérdező kommentje:

Nem. Nem a kérdésemre válaszolt.

Nem azt kérdeztem, hogy szerinted létezik-e, úgyhogy innentől nem a kérdésemre válaszolt.

Ennyi erővel ha én egy kérdésre azt válaszolom, hogy bikmakk, akkor az is válasz, tehát nem lehet lepontozni.

2009. dec. 27. 15:47
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Akik itt erőszakosan és manipulatív módszerekkel nyomulnak szinte minden kategóriában, belekeverve mindenbe a vallást, azok a Jehova Tanúi, akiknek egyetlen céljuk, h akármilyen vonatkozásban is, de ráerőszakolják másokra a nézeteiket, persze mindezt szépen becsomagolják, hogy ne derüljön ki egyértelműen, h miről is van szó, de aki már kicsit tapasztaltabb, az rögtön átlátja a dolgot.
2009. dec. 27. 15:55
 8/21 A kérdező kommentje:

De mit akarnak ezzel elérni?

Attól, hogy ócsárolnak mindenkit azt hiszik, hogy utána az emberek az ő oldalukra fognak állni?

2009. dec. 27. 15:57
 9/21 anonim ***** válasza:
17%

A hívő katolikusok szoktak káromkodni?

Mész gyónni?

Ha igen, akkor minden le van zsírozva?

2009. dec. 27. 15:59
 10/21 anonim ***** válasza:
91%

Ilyen nincs...

Nem bírjátok felfogni, hogy nem azzal van a gond, hogy elutasítjátok az evolúciót - mellesleg teljesen tudománytalanul - , hanem azzal, hogy ott győzköditek az embereket ennek a vélt igaztalanságról, ahol erre nincs igény és ahol az ilyen jellegű hozzászólások senkit sem érdekelnek?

És hogy miért kell ezt csinálni?

Mert ezek a szemellenzős fanatikusok (akik természetesen a keresztények csak egy, de egyes szektákra kifejezetten jellemző részét képezik) szent háborút kívánnak folytatni a vélt igazságuk nevében és mert szerintük a jézuska ezért hálás lesz nekik...

2009. dec. 27. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!