Miért kell folyton ezt csinálni?
Bármilyen kérdést teszek fel, vagy egyáltalán akárki akármilyen kérdést tesz fel akármelyik kategóriába, mindig jön valaki, aki belekeveri a vallást, aztán jön a veszekedés, egymás szidalmazása stb.
Miért kell folyton ezt csinálni?
Élvezik, hogy a másikat b@sztathatják? Vagy azt élvezik hogy nekik szólnak be?
Mire jó ez? Erre van a vallás kategória. Akkor máshol miért b@szakodnak ezzel?
Pláne hogy mindig a legelvakultabb idióták jönnek, akik a saját igazságukon kívül másról hallani sem akarnak.
Én hívő katolikusnak tartom magam, de lassan már azért leszek ateista, mert nem bírom az ilyen eszementeket.
Kikre gondolsz?
Én épp a Természettudományok kategóriában keveredtem egy ilyen sárdobálásba
Pontosan. Te keveredtél bele.
Ha valakinek az a véleménye,hogy az evolúció hülyeség,akkor az a véleménye.Miért is nem fogadod el?(egyébként hívő létedre ordenálé módon nyilatkozol meg,tényleg lépj ki)
Tökmindegy,hogy hová írod ki a kérdést.Ha én nem szeretem a rántott velőt,azt a sarki kiskocsmában,meg a Gundelbe se szeretem.Érthető?
Ha valaki nem hisz az evolúcióba,akkor sem vallás,sem tudomány oldalon nem hisz.Most már csak az a kérdés,hogy miért esik neked nehezedre ezt elfogadni?
Elfogadom.
Csak NEM ÉRDEKEL!!! Érted? K*rvára lesz@rom.
Nem az volt a kérdés, hogy hiszel-e ebben vagy abban, vagy mit gondolsz, létezik-e ez meg az. Nem. És nem is a vallás kategóriába írtam. Úgyhogy nem értem miért kell elkezdeni a vallásos sárdobálást olyan kérdésnél, aminek semmi köze a valláshoz.
szerintem a válaszolo pedig igenis a kérdésedre válaszolt. ha elolvasod értelmezve is a választ akkor rájössz h válaszolt a kérdésedre.
nem értelek. pont te dobálod a sarat. és igen ha hívő katolikus vagy akkor miért beszélsz ilyen csúnyán????
Nem. Nem a kérdésemre válaszolt.
Nem azt kérdeztem, hogy szerinted létezik-e, úgyhogy innentől nem a kérdésemre válaszolt.
Ennyi erővel ha én egy kérdésre azt válaszolom, hogy bikmakk, akkor az is válasz, tehát nem lehet lepontozni.
De mit akarnak ezzel elérni?
Attól, hogy ócsárolnak mindenkit azt hiszik, hogy utána az emberek az ő oldalukra fognak állni?
A hívő katolikusok szoktak káromkodni?
Mész gyónni?
Ha igen, akkor minden le van zsírozva?
Ilyen nincs...
Nem bírjátok felfogni, hogy nem azzal van a gond, hogy elutasítjátok az evolúciót - mellesleg teljesen tudománytalanul - , hanem azzal, hogy ott győzköditek az embereket ennek a vélt igaztalanságról, ahol erre nincs igény és ahol az ilyen jellegű hozzászólások senkit sem érdekelnek?
És hogy miért kell ezt csinálni?
Mert ezek a szemellenzős fanatikusok (akik természetesen a keresztények csak egy, de egyes szektákra kifejezetten jellemző részét képezik) szent háborút kívánnak folytatni a vélt igazságuk nevében és mert szerintük a jézuska ezért hálás lesz nekik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!