Miért kell folyton ezt csinálni?
Bármilyen kérdést teszek fel, vagy egyáltalán akárki akármilyen kérdést tesz fel akármelyik kategóriába, mindig jön valaki, aki belekeveri a vallást, aztán jön a veszekedés, egymás szidalmazása stb.
Miért kell folyton ezt csinálni?
Élvezik, hogy a másikat b@sztathatják? Vagy azt élvezik hogy nekik szólnak be?
Mire jó ez? Erre van a vallás kategória. Akkor máshol miért b@szakodnak ezzel?
Pláne hogy mindig a legelvakultabb idióták jönnek, akik a saját igazságukon kívül másról hallani sem akarnak.
Én hívő katolikusnak tartom magam, de lassan már azért leszek ateista, mert nem bírom az ilyen eszementeket.
"Nem bírjátok felfogni, hogy nem azzal van a gond, hogy elutasítjátok az evolúciót - mellesleg teljesen tudománytalanul - , hanem azzal, hogy ott győzköditek az embereket ennek a vélt igaztalanságról, ahol erre nincs igény és ahol az ilyen jellegű hozzászólások senkit sem érdekelnek?"
Pont erről beszélek.
Végre valaki felfogja.
Nekem semmi bajom azzal, hogyha téríteni akarnak. Elvégre minden vallás ezt akarja.
Csak az a bajom, hogy mindenhova odapofátlankodnak, senkire sincsenek tekintettel, mindenkit szidalmaznak. És ezek után azt várják el, hogy csatlakozzunk hozzájuk?
A térítésnek nem az a lényege, hogy a delikvens megtérjen? Akkor miért alkalmaznak olyan módszereket, amivel egyértelműen az ellenkezőjét érik el?
"A térítésnek nem az a lényege, hogy a delikvens megtérjen? Akkor miért alkalmaznak olyan módszereket, amivel egyértelműen az ellenkezőjét érik el?"
Mert a hitgyülisek, a jehovisták és a tradicionális felekezetek elvakultabb hívei nem a racionális gondolkodásról híresek.
"nem is értem, h hol vannak, máskor olyan fürgén megtalálnak minden kérést"
Már szorgosan másolgatják be a hozzászólásaikba a bibliai idézeteket, de ez eltart egy ideig, csak türelem...
Tudjátok nekem pontosan ez a bajom a zsidózással. Teljesen más jellegű kérdésre válaszolva valahogy mindig oda jutnak ki egyesek, hogy mert a zsidók....
Persze a térítőket sem értem sokszor, tudtommal a Bibliában az is ott van, hogy ne botránkoztassanak meg senkit. Ha valaki érdeklődő, akkor jogos a tájékoztatás, de,ha nem, akkor nem kell.
Egyet értek.
A zsidózás tekintetében is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!