Hogy lehet csodagyógyulást kapni Istentől?
Kedves kérdezö, az igazi gyógyulásra még egy kicsit várni kell.
Akkor fog csak bekövetkezni, amikor eljön Isten meghatátozott ideje. Ha van Bibliád kérlek keresd ki a Jelenések 11:18-at
E jövendölés alapján, elöbb rendet fog teremteni a Földön, és teljesülni fog a Mi Atyánk ima "Jöjjön el a Te országod"
Igen ez az ország vagy királyság Jézus Krisztussal mint Jehova Isten meghatalmazott Királyával az élen megvalósítja Isten eredeti elhatározását a Földdel és az emberiséggel kapcsolatban.
Bekövetkezik a gyógyulás is Jelenések 21:4 Ézsaiás 11:6-8 stb...
Katy
Nem járt le a csodák korszaka. Nem csak az apostolokról beszélt itt Jézus, hanem azokról akik hisznek:
"Márk 16:17 Azokat pedig, akik hisznek, ilyen jelek követik: az én nevemben ördögöket űznek; új nyelveken szólnak.
Márk 16:18 Kígyókat vesznek föl; és ha valami halálost isznak, meg nem árt nekik: betegekre vetik kezeiket, és meggyógyulnak."
Isten akar nagy dolgokat cselekedni, ehhez viszont alaposan elő kell készítenie a dolgokat. Ahhoz hogy az isteni gyógyulást átvehesd, a Te szívedet is fel kell készítenie erre, mivel kevesen vannak olyanok, akik egyszerű gyermeki hittel át tudják venni a gyógyulásukat. Az Istennel való együttműködés sok hívőnek azért nem megy, mert vastag takaró van a fejükön, hogy ne higgyenek az isteni gyógyulásban. :-) Jó hogy az ÚSZ jobb szövetség mint az ÓSZ, és már akkor is történtek isteni gyógyulások. Az ÓSZ-ben is kijelentette magát Isten, hogy Ő gyógyító, és ehhez ilyen feltételt szabott, hogy hallgatni kell a szavára. Ha még nem nyertél üdvösséget, akkor jól teszed, ha Kornélius példáját tanulmányozod az Ap.cselekedeteiben, mert a bűnbocsánat fontosabb mint a gyógyulás. Jézust azért küldte az Isten, hogy megbékéltesse az embereket, és ez a Jézus Úr mindenek felett. Csak az Ő neve által van mindenki bűnbocsánata.
Apcs 10:43 Erről a próféták mind bizonyságot tesznek, hogy bűneinek bocsánatát veszi az ő neve által mindenki, aki hiszen ő benne.
Ennek az elutasítása örök kárhozat.
Jézus megváltásának egyik része a gyógyítás. Ő az Úr a mi gyógyítónk, hogy helyreállítsa azt a folyamatot amit a halál a bűnök által indított el a testünkben. Isten ellensége a betegségeknek, de tényleg vannak komoly feltételei:
2Móz 15:26 És monda: Ha a te Uradnak Istenednek szavára hűségesen hallgatsz és azt cselekeszed, ami kedves az ő szemei előtt és figyelmezel az ő parancsolataira és megtartod minden rendelését: egyet sem bocsátok reád ama betegségek közül, amelyeket Egyiptomra bocsátottam, mert én vagyok az Úr, a te gyógyítód.
A Biblia úgy kezeli a betegséget mint ami a bűn következménye, zsoldja, és az ördög munkája. Semmit sem tehetne az ördög a testünkkel, ha nem lenne hozzá joga. Isten beszédének a figyelmen kívül hagyása ad jogalapot neki arra, hogy csapást helyezzen az emberek testére. Jézus áldozata az ördög munkáinak a következményeit fel tudja számolni a testünkben. Isten komplex helyreállításának egy része a gyógyulás. Nem lehet kiszakítani a gyógyulást a megváltásból, mert az engesztelő áldozathoz hozzátartozik. A gyógyulásunk ára Jézus engesztelő áldozatakor lett kifizetve. Ugyanúgy kell hinni benne, mint a bűnbocsánatban. Én is gyakorlom ezen a területen a hit nemes harcát, és meggyógyultak a szemeim. Halleluja. :-)
Erre nincs recept. Azért csoda.
Ha volna erre egy jól bevált módszer, amit lehet alkalmazni, akkor már nem csodás gyógyulásról beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!