Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Pár hete eltávolodtam Istentől...

Pár hete eltávolodtam Istentől, hogyan tudnák újra, igazán hinni benne?

Figyelt kérdés
Nagyon örülnék az értékes válaszoknak, a tanácsoknak!

2014. ápr. 15. 22:58
 1/10 anonim ***** válasza:
Hogyan távolodtál el? Miért akarsz benne hinni?
2014. ápr. 15. 23:08
 2/10 anonim ***** válasza:
35%
Rájöttél, hogy nincs isten? Ennél értékesebb tapasztalásod hidd el az életedben nem lehet. Persze ha még mindig mesékbe akarsz hinni, akkor válaszd a könnyebb utat és tartózkodj a józan gondolkodástól...
2014. ápr. 15. 23:25
 3/10 anonim ***** válasza:
35%

Ha egyszer megérezted a szar szagát, onnantól fogva hiába szeretnél hinni abban, hogy a szar rózsa illatú... nem lesz az.

Isten létében csak hinni lehet, a nem létét pedig tudni. Jó irányba haladsz, ne fordúlj meg.

2014. ápr. 16. 03:35
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem éppen ilyen válaszokra számítottam...
2014. ápr. 16. 08:41
 5/10 anonim ***** válasza:
46%

Nézd meg ezt:

https://www.youtube.com/watch?v=MbfOLh2yZus

Összes része:

https://www.youtube.com/user/Eletteremtes/videos

Mellesleg ezek olyan videók, amik megerősíthetik a hitedet, tudomány oldalából is!

------------------------------

Isten szereti, ha keresik az Ő arcát:

"És megalázza magát az én népem, amely nevemről neveztetik, s könyörög és keresi az én arcomat, és felhagy az ő bűnös életmódjával: én is meghallgatom őket a mennyből, megbocsátom bűneiket, és megszabadítom földjüket."

II Krónika 7:14

2014. ápr. 16. 10:03
 6/10 anonim ***** válasza:
Mese, mese mátka...nyugodtan folytathatod, hátha egyszer leesik a hályog a szemedről...
2014. ápr. 16. 17:03
 7/10 anonim ***** válasza:
Miért akarsz hinni benne? Szükséged van rá, vagy csak ráerölteted magadra ezt az egészet? Mert szerintem, ha már kényszerítened kell magad arra, hogy higgy valamiben, amiben amúgy nem is hinnel, az már teljesen értelmetlen.
2014. ápr. 16. 20:53
 8/10 A kérdező kommentje:
Igen, ebben igazad van. De én nem erőltetem, csak nem értem, hogy miért kezdtem el benne kételkedni, amikor eddig hittem. És szeretnék újra hinni. Valami megerősítésre várok.
2014. ápr. 16. 22:57
 9/10 anonim ***** válasza:
De pontosan miben szeretnél hinni? Mit képvisel Isten?
2014. ápr. 16. 23:31
 10/10 anonim ***** válasza:

A kereszténység meg a biblia egy hihetetlenül nagy árverés!

[link] ez bebizonyítja hogy milyen is valójában a kereszténység!

Az egész Biblia egy hihetetlenül erős tudatalatti eszköz, teli okkult számokkal, üzenetekkel, allegóriákkal, és lopott anyagokkal, amiket ősi vallásokból torzítottak el. Ráadásul ezt a könyvet lelki energiával és hatalommal töltötték fel, hogy félelmet keltsen, és hihetővé tegye. Ha kinyitjuk a szemünket, és birtokunkban van a szükséges tudás, a varázslat többé nem fog hatni ránk. Az egész judeo-keresztény Biblia alapvető témája az alapja a zsidó nép kitalált történelmének a tömegek elméjében. Amit a tömegelme elhisz, annak megvan a hatalma és energiája ahhoz, hogy a valóságban is manifesztálódjon, mivel a gondolatok energiából állnak.

Több hivatkozások,amire rákattintva leleplezhető a keresztény hazugságai illetve kínzások,bűnözései stb.

[link] /Bible_Conspiracy.html

[link] /Sinner.html

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. ápr. 19. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!