Pár hete eltávolodtam Istentől, hogyan tudnák újra, igazán hinni benne?
Ha egyszer megérezted a szar szagát, onnantól fogva hiába szeretnél hinni abban, hogy a szar rózsa illatú... nem lesz az.
Isten létében csak hinni lehet, a nem létét pedig tudni. Jó irányba haladsz, ne fordúlj meg.
Nézd meg ezt:
https://www.youtube.com/watch?v=MbfOLh2yZus
Összes része:
https://www.youtube.com/user/Eletteremtes/videos
Mellesleg ezek olyan videók, amik megerősíthetik a hitedet, tudomány oldalából is!
------------------------------
Isten szereti, ha keresik az Ő arcát:
"És megalázza magát az én népem, amely nevemről neveztetik, s könyörög és keresi az én arcomat, és felhagy az ő bűnös életmódjával: én is meghallgatom őket a mennyből, megbocsátom bűneiket, és megszabadítom földjüket."
II Krónika 7:14
A kereszténység meg a biblia egy hihetetlenül nagy árverés!
[link] ez bebizonyítja hogy milyen is valójában a kereszténység!
Az egész Biblia egy hihetetlenül erős tudatalatti eszköz, teli okkult számokkal, üzenetekkel, allegóriákkal, és lopott anyagokkal, amiket ősi vallásokból torzítottak el. Ráadásul ezt a könyvet lelki energiával és hatalommal töltötték fel, hogy félelmet keltsen, és hihetővé tegye. Ha kinyitjuk a szemünket, és birtokunkban van a szükséges tudás, a varázslat többé nem fog hatni ránk. Az egész judeo-keresztény Biblia alapvető témája az alapja a zsidó nép kitalált történelmének a tömegek elméjében. Amit a tömegelme elhisz, annak megvan a hatalma és energiája ahhoz, hogy a valóságban is manifesztálódjon, mivel a gondolatok energiából állnak.
Több hivatkozások,amire rákattintva leleplezhető a keresztény hazugságai illetve kínzások,bűnözései stb.
[link] /Bible_Conspiracy.html
[link] /Sinner.html
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!