Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit tegyek eltavolodtam Istentől?

Mit tegyek eltavolodtam Istentől?

Figyelt kérdés

17 fiú vagyok. Keresztény családban születtem és kiskorom óta járok gyülekezetbe. Hiszek Istenben és szükségem van rá. Sajnos gyakran elbukom próbáimban : szoktam masztizni néha ritkán de van hogy napi 2.

A Biblia olvasás is beritkult. Aki válaszol ( pünkösdi keresztény vgyok szal jehovások kíméljenek) akinek van valamilyen igéje a batoritasomra az írja le köszi;)

2013. nov. 24. 20:56
 1/10 anonim ***** válasza:
24%

Nyugi,Isten mindig veled van és szeretetteljes mosolygással néz Rád akármit is csinálsz! Vagy nem csinálsz!

Ha úgy érzed,hogy nincs szükséged a Bibliaolvasásra,akkor ne tedd! Azt is csak ember írta,semmi vész!

Ha masztizni akarsz,akkor tedd azt! Ez se bűn,a te tested,azt csinálsz vele amit akarsz ha ez örömet okoz! Akár naponta kétszer is!:)

Sajnos igékben nem vagyok járatos,de legalább jehova sem vagyok!:)

2013. nov. 24. 21:29
 2/10 anonim ***** válasza:
26%

Gondold végig, érdemes egy olyan Istenben hinni, maga a szeretet, ám mégis megfosztana a testi örömöktől?

Ugye, hogy mekkora baromság? :)

2013. nov. 24. 21:46
 3/10 anonim ***** válasza:
80%

Máté 12:20

A megrepedezett nádat nem töri el, és a pislogó gyertyabelet nem oltja ki, mígnem diadalomra viszi az ítéletet.

Ugyanakkor igaz:

Ézsaiás könyve:59:2 Hanem a ti vétkeitek választanak el titeket Istenetektől, és bűneitek fedezték el orcáját ti előttetek, hogy meg nem hallgatott.

Ha Istenhez mész bűnbánó és töredelmes szívvel, akkor biztosan visszafogad! Máshogy nem megy :)

2013. nov. 24. 21:50
 4/10 A kérdező kommentje:
Az utolsónak köszönöm;)
2013. nov. 24. 21:58
 5/10 anonim ***** válasza:
Olvasd a Bibliát.
2013. nov. 24. 22:11
 6/10 anonim ***** válasza:
81%

Nem régen hallottam a következő szavakat, amik rám nagy hatással voltak:

"Isten nem fárad el a megbocsátásban. Az ember az, aki elfárad bocsánatot kérni."

Remélem, neked is segítenek. :)

2013. nov. 24. 23:07
 7/10 anonim ***** válasza:

A Biblia nem ír a masztrubálásról, de függőnek sem szabad lenni és gyengének.

Inkább keress egy barinőt.

2013. nov. 24. 23:24
 8/10 anonim ***** válasza:

"Ne győzzön le téged a rossz, hanem te győzd le a rosszat jóval."

Ezt azért írtam, mert ez a kedvencem :-) Amúgy nem látom, hogy akkora bűnben élnél, látszik, hogy Isten továbbra is fontos része az életednek. Élj boldogan, ne legyen bűntudatod!

2013. nov. 25. 11:47
 9/10 anonim ***** válasza:

Én Jehova Tanúja vagyok, és fiatal vagyok, és látom, milyen jol megvigasztaltak mindannyian akik nem Tanúk! Föleg az elsö váaszoló! :)))))

Amugy én itt kaptam segitséget, hogy leszokjak a maszturbálásról!

[link]

Fiatalok kérdései – Gyakorlatias válaszok könyvek itt:

[link]

2013. nov. 25. 14:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Fordulj Istenhez, és beszéld meg vele! Isten kegyelmes, és elfogadóbb, mint az emberek, akár a gyülekezet tagsága.
2013. nov. 25. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!